Nazilli"de şubesi bulunan banka müdürlerinin sürdürdüğü kahvaltılı toplantılar sürüyor. Sümerpark içerisinde bulunan Lara Restorantta verilen kahvaltıya bu hafta ev sahipliğini Garanti bankası nazilli Şubesi yaptı. Kaymakam Caner Yıldız başta olmak üzere tüm Nazilli Protokolünün katıldığı kahvaltıda güncel konular ve dünyada yaşanan ekonomik kriz konuşuldu.
Ramazan ayı nedeniyle ortalama 40 gün ertelenmiş olan kahvaltılar bu hafta Garanti bankası Nazilli Şube Müdürünün organize ettiği programla yeniden başladı. Kahvaltılı toplantıya Nazilli Kaymakamı Caner Yıldız, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, İlçe Garnizon Komutanı Yarbay Hüseyin Ulukaraağaç, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü yaşar Özen, İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Günal, daire müdürleri, işadamları ve banka müdürleri katıldı.
Neşeli bir ortamda geçen kahvaltıda güncel konular tartışılırken, kahvaltıya ev sahipli yapan Garanti Bankası Nazilli Şube Müdürü Hakan Gürleyen, kahvaltı programlarının ilçeye değişik bir bakış açısı getirdiğini ifade ederek “Bu toplantılar sayesinde ilçemizin sorunları ve güncel konular masaya yatırılıyor. Sohbet ortamında geçen ve doğa ile baş başa yaptığımız bu toplantılarda bir haftanın yorgunluğu ve stresi atılıyor. Dünyada yaşanan ekonomik krizin ülkemiz ekonomisine etkilerini tartıştığımız bu hafta işadamlarımız ve bankalarımız olarak alınacak tedbirleri de değerlendirmiş olduk. İlçemiz için yapılacak yatırımları ve çalışmaları değerlendirdik. Faydalı olduğunu düşündüğümüz bu kahvaltılı toplantıların sadece bankacılarla değil tüm sivil toplum örgütleri tarafından da verilmesi gerekir diye düşünüyorum. Katılan herkese de çok teşekkür ediyorum” dedi.