AYDINPOST HABER SERVİSİ(ÖZEL)/Murat UÇKAÇ-10 yıldır Aydın’da hizmet veren, Kafkas kebabı, Kafkas çorbası, hünkar beğendi, kayseri mantısı, yuvarlama, yaprak sarması, su böreği ve Aydınlılara has yemek olan keşkek ile Aydın halkının vazgeçilmez adreslerinden biri olan Kafkas Sofrası Lokantası 2. Şubesi Veysi Paşa Mahallesi 1604 sokak No:17’de (Merkez Karakolu Yanı) Aydınlıların hizmetine açıldı.

 
Açılışa Aydın MHP Eski Milletvekili Recep Taner, Belediye Başkan Yardımcısı Şefika Çoban, Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Dindar, Aydın Pamuk Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Nizamettin Başaran, Halkbank Müdürü Şerafettin Güleşgen, Aydın Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç, Marangozlar Odası Başkanı Süleyman Algün ve Türk Eğitim-Sen Aydın Şube Başkanı Rıdvan Naci Devli katıldı.
 
Açılışı Aydın Belediye Başkan Yardımcısı Şefika Çoban yaparken, açılışın ardından davetliler mekanı gezdi ve işletme sahiplerinden çıkan yemekler hakkında bilgiler aldı. İşletme Sahipleri Fatma ve Ayvaz Şimşek, “10 yıldır Aydınlıların hizmetinde olmak ve onların 2. Şubemizi açtıracak kadar beğenilerini kazanmak bizleri çok mutlu ediyor. İş yerlerine servisimiz olmasına rağmen, resmi kurumlarda çalışan müşterilerimiz öğle aralarında iş yerimize gelip gitmeleri çok zor oluyor. Onlardan merkezde bir şube açma önerisi gelince eşimle durum değerlendirmesi yapıp 2. Şubemizi açmaya karar verdik. Umut ediyoruz ki orası da en az burası kadar sevilecek. Tüm Aydın halkını yemeklerimizin tadına bakmaya çağırıyoruz” dedi. 
 
Yemeklerin 5 hünerli çalışan bayanın elinden çıkması ve Aydın’da çok az işletmenin sahip olduğu Aydın Valiliği, Aydın Belediyesi, Tarım İl Müdürlüğü ve Sağlık İl Müdürlüğünün ortaklaşa kararı ile temizliğe önem veren iş yerlerine verilen “Beyaz İnci Bayrağı ve Beratı” 1 senedir gururla taşıyan Kafkas Sofrası Lokantası’nı vazgeçilmez kılarken Aydın Otogarı arka sokağında bulunan iş yerinin 0256.213 67 05 ve yeni şubesinin 0256. 213 72 01 telefon numaraları ile sizlerden gelecek olan yemek siparişlerini bekliyor.