Feldkamp'ın ayrılmasından sonra üç antrenör ve takımın ağabeyleri ile yola devam eden G.Saray'da, Başkan Adnan Polat da duruma el attı. Polat dün maçtan önce karşılaşma için kampta bulunan futbolcuları tesislerde ziyaret etti. Sarı-kırmızılılara maçın önemini anlatan G.Saray Başkanı, kazanmaları gereken bir maç olduğunu herkesin galibiyet için elinden geleni yapması gerektiğini söyledi. Polat futbolcularla yaptığı konuşmada, “Mutlaka kazanmak zorunda olduğumuz bir maça çıkıyoruz. Herkesten aynı dikkati ve özveriyi bekliyorum' dedi.

SONRA TAKTİK ZİRVESİ

Polat futbolcularla yaptığı bu konuşmanın ardından Kaptan Hakan Şükür, Sportif AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin ve Antrenör Burak Dilmen'le bir araya gelerek, sahaya çıkacak kadro ve oyun anlayışı konusunda son detayları görüştü. Trabzonspor maçına çıkacak kadro ve sahada uygulanacak taktik bu toplantıdan sonra belirlendi. Hakan maça Nonda ile başlanması gerektiğini söylemesi üzerine Polat, takım kaptanına “Lincoln cezalı. Takımda önemli eksikler var. Bu maçta mutlaka oynamalısın' diye müdahale etti.


'Hocanız armanızdır Forman için oyna'

G.Saraylı taraftarlar, Gaziantepspor maçıyla alınan ceza nedeniyle seyircisiz yapılan karşılaşmanın ardından, Trabzonspor karşılaşmasında stadı tıklım tıklım doldurdular. Trabzonsporlu taraftarlar da maçı stadın kendilerine ayrılan bölümünde seyretti. G.Saraylı taraftarlar futbolcuları tribünlere çağırıp, “Şampiyonluk bizim, kupa bizim” diye bağırırken, kalan 5 maç için de “5'te 5 istiyoruz” yazılı pankart açtılar. Teknik direktör krizi yaşayan G.Saray'da taraftarlar, kapalı tribünde “Hocanız armanızdır, forman uğruna oyna yeter” yazılı pankart açtı.