Beşiktaş yeni teknik direktörü Mustafa Denizli le sözleşme imzalıyor..

Mustafa Denizli kendisini Beşiktaş'ın Teknik Direktörü yapan imzayı BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde atıyor!..

Denizli imza töreni sırasında konuştu:

Bugün tesislerden içeri girdiğim andan beri heyecanım sürüyor. Saatlerdir buradayım başkanın geçen yılla ilgili söyledikleri bizim hemen akabinde konuştuğumuz bir olaydı. Bugün içine girdiğim büyük camia benden büyük hedeflere gitme yolunda önemli çalışmalar bekleyen bu camia aklımla , ekibimle ve başkan, yönetimimizle ve de taraftarımızla hedeflerimize yürüyeceğiz. G.Saray ve F.Bahçe"nin başındayken de samimiyetle söylediğim gibi çocukken Beşiktaşlıydım. Bu göreve layık görülmem benim açımdan en özel davetlerden biriydi. O büyük camialara teşekkürü bir kez daha borç biliyorum. Burada benden neler beklendiğini biliyorum. Futbolcularımızla neler yapacağımızı yeni bir yol haritası ile işleme koyacağız. Bu yolda Tanrı Beşiktaş"a yardımcı olsun. Allah"a özel bir teşekkürüm var bu büyük camiada görev yapma şansı elde ettiğim için. Türk futboluna hem kulübüm adına hem de takımım ve ekibim adına iyi şeyler söyletmek için çabalayacağız. Mutlaka hatalarımız da olacaktır. Kulübümüze, camiamıza ve bize tekrardan hayırlı olsun.
Teknik ekibimde bugün itibariyle kişiliğine ve futbolculuğuna çok inandığım Sergen Yalçın"ı düşünmüştüm. Başkan"a söyledim, onay verdi ancak yarın başlayacak olan kadroda lisanslı yeterli olmadığı için yer alamayacak.
Sinan Engin"in görevine devam etmesini söyledim. Kendisi bana "Kendimi zihin olarak yorgun hissediyorum" dedi. Birkaç defa tekrarladım kendisine teklifimi ancak kararından vazgeçmeyeceğini gördüm. Kendisine yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür ediyorum… Yarın göreve başlayacak kadroda Tayfur Havutçu var. Bu konuşmadan sonra kendisi çok mutlu olduğunu söyledi ve seve seve yanımda olacağını belirtti. Bir diğer yardımcımız ise Stefano Moreno olacaktır. Kaleci antrenörümüz ise Zafer Öğer olacak.