“Aynalı Tahir”le başlayalım. O diziden kovulduğunuz söyleniyor...

- Yok öyle bir şey, ailemdeki sağlık sorunları nedeniyle diziden ayrılmıştım. O zamanlar Türkiye"de olmadığım için de kendimi savunamadım.

Gerçekten sette disiplinsiz davranışlarda bulundunuz ve Yağmur Ünal"ı taciz ettiniz mi?

- Ben zamanında Yağmur Hanım"ın annesi Türkan şoray"ı aradım ve bu haberlerin kesinlikle yanlış olduğunu söyledim. Konuşmaya devam etmemem, bunların doğru olduğu anlamına gelmez. Ben dallandırıp budaklandırmak istemediğim için sustum. Ben o zaman rahatsızlığı nedeniyle annemin yanına, Almanya"ya gittim, bu yüzden yapımcıyla anlaşmazlıklar yaşadım. O haberler çıktığında da diziden ayrılalı 1,5 ay olmuştu. Özetle şunu söyleyeyim: Çıkan haberlerin hiçbiri doğru değildi.

Siz Alişan diziden ayrılınca kadroya dahil olmuştunuz. Onun yerine neden sizi seçtiler?

- O dönem Nalan"ın “Sök Kalbini” klibinde oynamıştım. Bahsettiğimiz yapımcı beni o klipte görmüş, “Bu çocuk da gelsin seçmelere” demiş. Görüşmeye gittim, deneme çekimine katıldım. 150 kişi arasından beni seçtiler. 31 bölüm, hiçbir yanlış yapmadan başrol oynadım.

Ve sonra Almanya"ya döndünüz. Peki bunca yıl Nürnberg"de ne yaptınız?

- Oyunculuk eğitimi aldım. Ailemle ilgilendim. Onun dışında vatani görevimi yerine getirdim. Bütün problemlerimi hallettim, şimdi kafam çok rahat. Artık oyunculuğa devam etmek istiyorum.

Siz Almanya"dayken hiç dizi teklifi falan aldınız mı?

- Birkaç teklif geldi ve aralarından üçü çok iyi iş yaptı. Kısmet işte. O roller başkalarına kısmetmiş...

Özellikle oynamayı istediğiniz bir karakter var mı?

- Oyuncunun rol seçmemesi gerektiğine inanıyorum. Altından kalkabileceğim her rolü oynamak isterim. Ama daha çok Kadir ınanır gibi dramı tercih ediyorum. Onun çok büyük hayranıyım. Bütün filmleri arşivimde var.