ESKİŞEHİR"de meydana gelen 2 ayrı olayda birbirleriyle kavga eden 11 kadın, polis tarafından gözaltına alındı.
Hoşnudiye Mahallesi Kanatlı Alışveriş Merkezi önünde dün akşam saat 18.00 sıralarında meydana gelen olayda daha önce aralarında bir konudan dolayı tartışma çıktığı öne sürülen 2 kadın grubu arasında kavga çıktı.
İddiaya göre Pınar Ateşgür (22), Gizem Batmaz (18) ile Tuğçe Cömert"en0 (21) oluşan kadın grubu, Gözde Gövem (21), Gamze Şahin (21) ve Nilüfer Gülpınar (26) oluşan grupla yolda karşılaştı. Birbirlerine küfür eden iki grup daha sonra birbirine girdi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, kavga eden kadınları güçlükle ayırdı. Birbirlerinden şikayetçi olan kadınlar, Devlet Hastanesi"nde sağlık raporları alındıktan sonra Polis Merkezi"ne götürüldü.
KIYAFETİ BEĞENMEYİNCE KAVGA ÇIKTI

Bu arada İstiklal Mahallesi Esnaf Sarayı Çarşısı"ndaki bir modaevi dükkanında dün saat 19.00 sıralarında meydana gelen olayda ise işyeri çalışanları ile sipariş verdikleri gece kıyafetini beğenmeyen müşteriler arasında kavga çıktı.
Olayda Serpil Tuncay (36), Arzu Altıok (21), Ferda Altıok (19), İ.N.T. (17) ve K.D. (16) adlı kadınlar birbirlerine girdi. Esnafın araya girmesiyle sona eren kavgada birbirlerinden şikayetçi olan 5 kadın polis tarafından gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri 2 ayrı kavga olayına karışan toplam 11 kadının yapılan sorgulamalarının ardından savcılığın talimatıyla serbest bırakıldığını, evrakın adliyeye gönderileceğini bildirdi. DHA