MÜJDE Ar"dan ilginç ihbar! Ünlü oyuncu, kadınları sperm hırsızlığıyla suçladı: Birçok kadın, kariyer sahibi, güçlü ve yakışıklı erkeklerin peşinde koşuyor. İlişki sırasında çaldıkları spermlerle izinsiz çocuk yapıyorlar. Çevremde böyle kadınlar çok...

Müjde Ar, Türkmax"ta yayınlanan "Sinemacı" adlı programa katıldı. Her konuşmasında gündem yaratan Müjde, bu kez şunları anlattı:

BAZI KADINLAR SPERM HIRSIZLIĞI YAPIYOR:

Artık kadınlar sperm hırsızlığına başladı. Tüm kadınlar kariyer yapmış, güçlü, kuvvetli, yakışıklı erkek peşinde. Bazıları var ki; ilişkiye girip, erkeğin spermini alıyor. Sonra da adamdan izinsiz çocuk yapıyorlar. Çevremde böyle kadın sayısı çok. Bugünün kadınları babasız çocuk yapmaktan çekinmiyor.

HANGİ ÇOCUĞUN BAŞINA BÖYLESİ GELİR?:

Annem tiyatrocu olduğu için sürekli turnelere çıkardı. Kardeşim Mehtap ve ben, onun peşinden gitmek zorunda kalırdık. Başımızdan geçmeyen rezillik kalmadı. Bir keresinde Anadolu turnesine çıkmıştık, bir kente gittik. Ben o zamanlar 6, Mehtap da 4 yaşındaydı. Hatta Münir Özkul da vardı turnede. Tüm gün yatacak otel bulamadık. Finalde geneleve gittik. O gece genelevde sabahladık. Mehtap, “Anne neden bu erkekler sürekli bu kadınlara para veriyor?” diye sormuş. Hangi çocuk annesi tiyatrocu olduğu için genelevde kalır ki, biz kaldık işte.

İLK BEN SEVİŞTİM, DEVRİM YAPTIM:

Türk sinemasında hem başrol oynayıp, hem de sevişen ilk oyuncu oldum. Ne kadar değişim yarattığımı sonradan fark ettim. Benden önce sadece kötü kadınlar sevişirdi. Ben bu tabuyu kökünden yıktım. Ama bu iş beni de yıprattı. O zamanlar neler yazılıp çizildi anlatamam, o kadar çok incindim ki...

Milliyet