AK Parti Kadın Kolları Aydın İl Başkanlığı"nın düzenlediği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü yemeği keyifli geçti. Etkinliğe AK Parti Aydın İl Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Demet Pilevneli ve yönetiminin yanı sıra AK Parti Aydın teşkilatlarının tamamına yakını katıldı.

Yemek ile ilgili açıklama yapan AK Parti Aydın İl Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Demet Pilevneli AK Parti"nin ilklerin partisi olduğunu söyledi. Pilevneli; “ Kurumsal anlamdaki kadın kolları teşkilatımızla onur duyuyoruz.

Bugün dünya kadınlar gününü birlikte karşılamak için bir araya geldik. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü"nü erken karşılamamızın nedeni tüm ilçelerimizde aynı gün ayrı ayrı program yapabilmek istememizdir. Tüm misafirlerimize başta milletvekillerimize teşekkür ederiz.” dedi.

Düzenlenen Programda oldukça keyifli olduğu gözlenen AK Parti Aydın İl Teşkilatı Başkanı Sadık Atay bayanları yaptıkları organizasyondan dolayı tebrik etti.

Atay, “Kadın Kolları İl Başkanımız birkaç gün önce bu konuda bahsettiğinde, böyle güzel bir organizasyon olacağını hayal bile edememiştim. Önümüzde seçim var. AK Parti"nin tüm Türkiye"de olduğu gibi Aydın"da da en büyük ihtiyacı olan "birlik ve beraberlik". Bu birlik beraberliğimizi her zaman sürdüreceğiz.” Diye konuştu..