Milas’a bağlı Köşk köyünde yaşayan 56 yaşındaki İbrahim Ç, eşi ve çocuklarından kötü muamele gördüğü şikayetiyle Milas Cumhuriyet Başsavcılığına başvurdu.
 2005 yılında çocuğu Y.Ç’nin sünnet meselesi nedeniyle eşi Y.Ç’yle aralarında anlaşmazlık başladığını ve son zamanlarda anlaşmazlığın şiddete dönüştüğünü iddia eden İbrahim Ç., geçtiğimiz hafta ailesi tarafından darp edildiği iddiasıyla jandarmaya başvurdu. 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi’nden darp raporu alan İbrahim Ç, Milas Kaymakamlığı ve Cumhuriyet Başsavcılığına giderek şikayette bulundu.
 Eşinin üzerine sıcak su döktüğünü, ütüyle kendisini yakmak istediğini, biri erkek diğeri kız olan çocuklarının da anneleriyle birlikte hareket ederek kendisine saldırdığını iddia eden İbrahim Ç, alkol ve sigara gibi kötü alışkanlıkları da bulunmadığını ifade etti.
 İbrahim Ç, “Son günlerde iyice üzerime gelmeye başladılar. Hasta olduğum halde eve almıyor ve beni itip kakıyorlar. Daha önce de çok yalvarmama rağmen bu meseleyi uzatıp çocuklarla beraber beni tehdit edip dövmeye kalktı. Ben kendi evimde soğuk odalarda kalıyorum ve onlar dışarıya atmaya çalışıyorlar. Artık evdeki yaşantım katlanılmaz hale geldi.” dedi.