Görevli olduğu Açıköğretim Fakültesi sınavından dönüşte direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole yuvarlanan otomobilin sürücüsü polis memuru 34 yaşındaki Kader Deniz Aydın, yaşamını kaybetti.

İKİ ÇOCUK ANNESİYDİ

Foça Emniyet Müdürlüğü'nde görevli iki çocuk annesi polis memuru Kader Deniz Aydın, Açık Öğretim Fakültesi sınavları için gittiği İzmir'den yönetimindeki 06 DL 3761 plakalı otomobille ilçeye dönmek üzere yola çıktı. Aydın'ın yolda direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil şarampole yuvarlandı. İhbar üzerine gelen ekipler, araçta sıkışan Aydın için AKS 110 ekiplerini çağırdı. Sıkıştığı yerden kurtarılan Aydın'ın kalbinin durduğunu belirleyen sağlık ekipleri kalp masajı yaptı. Kalbi tekrar çalıştırılan Aydın daha sonra ambulansla Foça Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Hastanede yapılan müdahalelere rağmen Aydın kurtarılamadı.

EMNİYET MÜDÜRÜ OLAY YERİNE GELDİ

Ölüm haberini alan Aydın'ın eşi Bekir Aydın sinir krizi geçirdi. Hastaneye gelen Foça Emniyet Müdürü Erhan Zeren ve genç polis memuresinin arkadaşları gelişmeleri üzüntü içinde izledi. Emniyet Müdürü Erhan Zeren çok üzgün olduklarını belirtip, "Genç ve başarılı bir arkadaşımızı trafik kazasına kurban verdik. Acımız çok büyük. Tüm camiamıza başsağlığı diliyorum" dedi.

Kader Deniz Aydın'ın İzmir Adli Tıp Kurumu'nda yapılacak inceleme sonrası cenazesinin memleketi Aydın'a götürüleceği öğrenildi.