Köşk İlçesi'nde evli bir bayanı zorla kaçırıp, bayılttıktan sonra tecavüz eden ve uygunsuz fotoğraflarını çeken iki kişi polis tarafından suçüstü yakalandı. Adliyeye sevk edilen her iki zanlı da çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Aydın E Tipi Cezaevi'ne gönderildi.
Edinilen bilgiye göre geçen hafta Cumartesi akşamı ilçede yapılan bir düğün sırasında U.G ve A.T isimli zanlılar evli ve bir çocuk annesi H.Y isimli bayanı araçla kaçırdılar. Bayanı kaçırdıktan sonra bayıltıp tecavüz eden, ardından da uygunsuz vaziyette fotoğraflarını çeken zanlılar genç bayanı 'şikayetçi olursan fotoğrafları internete veririz' deyip serbest bıraktılar.
Kurtulduktan sonra olayı polise bildiren bayan H.Y. polisle iş birliği yaparak zanlıları suçüstü yakalattı. Önceki gün bayanı telefon açıp fotoğrafları internete vermekle tehdit eden zanlıları eve çağıran bayan polislerle iş birliği yaparak her iki zanlıyı da kendi evinde yakalattı. Gözaltına alınan iki zanlı da çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Aydın E Tipi Cezaevi'ne gönderildi.