Söke Ticaret Odası Konferans Salonunda gerçekleşen plaket törenine Söke Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri’nin yanı sıra, Söke Ticaret Odası Başkanı Süleyman Toyran, Ticaret Odası yönetim kurulu üyeleri, Söke Kadın Meclisi Başkanı Hatice Sarınç ve Kadın Meclisi üyeleri, Söke MHP Kadın Kolları temsilcileri ve davetliler katıldı.
Törende açılış konuşmasını yapan Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Toyran; “Kadınlar Günü’nün özel bir gün olarak kutlanması güzel ama 365 gün yaşamamız ve yaşatmamız gereken bir gün diye düşünüyorum” dedi.
Törene katılanlara Söke Ticaret Odası kadın Girişimciler Kurulu adına teşekkür eden Kurul Başkanı Hülya Suyolcu, “8 Mart Dünya Kadınlar Gününü gerçekleştirdiğimiz plaket töreni ile daha anlamlı hale getirmek istedik” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından Söke Ticaret Odası’nın en eski kadın üyelerinden olan Safiye Mutçu, Hanife Can ve Zennure Nebioğlu’ya plaketleri verildi. Kadın Girişimciler Kurulu tüm kadın katılımcılara karanfil dağıtarak günlerini kutladı.
“SÖGİAD’TAN İNCELİK”
Söke Genç İş Adamları Derneği (SÖGİAD) Başkanı Derya Semerci, Söke Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu’nun plaket töreninde sürpriz yaptı. Törene katılan Derya Semerci, Sökeli tüm kadınlar adına Söke Ticaret Odası kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hülya Suyolcu’ya çiçek verdi.

81.20120308134227.jpg