Elindeki silahla girdiği fırındaki tezgahtar genç kızdan önce kasadaki paraları istedi. Bunda başarılı olamayan gaspcı bu kez tezgahtarın parmağındaki yüzüğü iste. Bunda da hayal kırıklığı yaşayan gaspcı bu kez fırındaki iki ekmeği alarak kaçtı.

Merkez Yıldırım İlçesi Siteler Mahallesi Selçukbey Caddesi'nde bulunan, "Ali Baba Ekmek Fırını" na dün akşam elindeki silahla giren bir kişi, tezgahta bulunan evli ve iki çocuk annesi 33 yaşındaki Handan Baş'tan, kasadaki paraları istedi. Tezgahtarın direnmesi karşısında hayal kırıklığına uğrayan gaspcı bu kez genç kadının parmağındaki yüzüğü kendisine vermesini istedi. Handan Baş'ın, "Yüzüğümü hayatta vermem. Alamazsında" diyen gaspcı umduğunu bulamayınca bu kez tezgahtan aldığı iki ekmeği poşete koyup fırından kaçtı.


Haber verilmesi sonucu kısa sürede belirtilen adrese gelen polis ekipleri, eşgalini öğrenidği gaspcıyı uzun süre aradı. İşyerinden güvenlik kamerasını izleyip parmak izi alan polis ekmek ile yetinen gaspcının kimliğini araştırıyor.