Psikolog- Aile ve Evlilik Terapisti İlkim Öz Tan, duygusal ve cinsel anlamda kırılan kadınların bunun acısını kocasına 'yatakta soğuk davranarak' çıkardığını belirterek, "Hangi kadın cinsel ve duygusal anlamda mutluyken eşine cinsel ceza verir? Biz robot değiliz ki düğmeye basınca cinsellik olsun" dedi.
Tan, erkeklerin aşk ve sevgiye cinselliğe bağladığını, sık sık birlikte oluyarsa karısının kendisini çok sevdiğini sandığını söyledi.

Psikolog- Aile ve Evlilik Terapisti İlkim Öz Tan, bir mağazada kadınlarla, aşk, mutluluk, evlilik, kadın-erkek ilişkileri ve cinsellik konularında söyleşi yaptı. Tan, kendisini merakla dinleyen kadınlara tek tek, 'Kadınlar ne ister?" sorusunu yönelti. Kadınları bu soruya, 'dürüstlük', 'sevgi', 'saygı', 'huzur', 'başbaşa zaman geçirme' ve 'cinsel heyecan' şeklinde cevaplar verdiler.
Tan, söyleşisinde, kadınların kendisini üzen erkeğini onunla cinsel ilişkiye girmeyerek cezalandırdığını ve bu yöntemin bütün dünya kadınları tarafından kullanıldığının altını çizdi.

"Hangi kadın cinsel ve duygusal anlamda mutluyken eşine cinsel ceza verir?" diye soran Tan, şöyle devam etti: "Kadın erkekle birlikte olmayarak eşini cezalandırırken aslında kendisini de cezalandırıyor. Ama kadın o yokluğu erkek kadar hissetmiyor. Tabiki kadının da cinselliğe ihtiyacı var ama erkekler kadınlara göre cinselliğe daha düşkün. Kadın için bu penis-vajina olayı değil, olaya daha duygusal bakıyor. Erkek kadının duygularına hitap etmediği zaman nasıl ondan cinsellik bekleyebilir? Biz robot değiliz, şöyle düğmeye basınca cinsellik olsun."

Erkeklerin aşk ve sevgiyi cinsellikle bağdaştırdığını oysa bunun büyük bir yanlış olduğunu savunan Tan, "Erkek karısı onunla sık sık birlikte oluyorsa kendisini çok sevdiğini sanıyor. Erkeklerin aşkı ve sevgiyi cinselliğe bağlaması evlilikte her zaman sorun oluyor" diye konuştu.