Adana Devlet Hastanesi Acil Servis'te görevli 37 yaşındaki Dr.Fulya Kaya'nın trafik kazasından yaralı olarak getirilen 21 yaşındaki Zafer Eren tarafından yumruklanarak dövülmesi hastanenin güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı.

Dr.Kaya'nın dayak sonrası yere düşmesi ve saldırganın yakalanma anı da kayda girdi.

Babasının otomobiliyle giderken geçirdikleri kazada kafasını pencereye çarpan Zafer Eren, kardeşleri ve eniştesi tarafından Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Sedyede vücudunun üst kısmı çıplak halde tedavisinin yapılmasını bekleyen Eren, iddiaya göre, ilgisizlik yüzünden ortalığı bir birine kattı. Hastanenin Acil Servis kısmındaki güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedilen olay görüntülere göre şöyle oldu.

Yaralı Eren, sedyede yatarken kendisiyle ilgilenilmediği iddiasıyla bağırmaya başladı. Acilde görevli Dr. Fulya Kaya da, Eren'in yanına gidip, bağırmamasını etrafta hastaların bulunduğunu yönünde uyardı. Uyarı üzerine Eren, yattığı sedyeden kalkıp yarı çıplak halde Dr.Fulya'nın üzerine saldırıp yumruklamaya başladı.

Dr. Kaya, yediği yumruklar üzerine yere düşerken, hastane görevlileri ile hasta yakınları Eren'i güçlükle tuttu. Görevliler tekmelerle Eren'i etkisiz hale getirip hastanedeki polis noktasına götürdü.

Dr.Kaya ise meslektaşları tarafından düştüğü yerden kaldırılıp yoğun bakım ünitesine götürülerek muayenesi yapıldı. Dr.Kaya'nın yediği yumruklar nedeniyle gözü şişerken, yüzündeki bazı kemikler ise kırıldı. Gözaltına alınan saldırgan Eren ise tutuklanırken kendisine yardımcı olan 3 kardeşi ile eniştesi ise serbest bırakılmıştı.

Acil Servisteki güvenlik kamera görüntüsü savcılığa delil olarak verildi.