Kadınlar cinsellikte en üst noktaya 30 yaşında ulaşıyor- Yanlış
Kadınların vücutları ile artan uyumları ve sekste kendilerine olan güvenleri 30 yaşından sonra da artmaya devam ediyor. Bir kadının orgazm kapasitesi yaşla birlikte azalmıyor. Kendinize güvendiğiniz sürece cinsellikten keyif almaya hayat boyu devam edebilirsiniz.

Geri çekilme, en doğru korunma yöntemi- Yanlış
Geri çekilme yöntemi, geri kalmış ülkelerde sık kullanılmakla birlikte tüm doğum kontrol yöntemleri arasında istenmeyen gebelik riski en yüksek olanı.
Evlilikte heyecan zamanla azalıyor- Yanlış
Eğer üzerinde çalışmıyorsanız evet, azalabilir; ancak, inanın ki cinsellikten zevk alan bir kadının heyecanlandıramayacağı erkek yok. Öncelikle aklınızda dönen sorunları yatakta bir kenara bırakmalı ve cinsellikten zevk almaya bakmalısınız.
Doğum kontrol hapları, yalnızca gebelikten korunma amaçlı kullanılıyor- Yanlış
Bazen yeni nesil doğum kontrol hapları, gebeliği önlemekle birlikte ek faydalar için de tercih edilebiliyor. Özellikle sivilce, akne, aşırı yağlanma sorununun giderilmesinde ve adet öncesi sendromun (PMS) hafifletilmesinde tedavi amaçlı kullanılabiliyor.
Seksi iç çamaşırları bana yakışmıyor- Yanlış
Kadınlar genellikle beyinleriyle uyarılırken, erkekler için görsellik çok önemli. İnanın ki sizin kendinizde gördüğünüz o fazlalıkları ve kusurları erkekler asla fark etmiyor. Onlar sadece hedefe kilitleniyor!
Doğum kontrol hapları kilo artışına sebep oluyor- Yanlış
Cinselliğe gebelik korkusu olmadan özgürce yaşamayı sağlayan bu minik haplardaki son gelişmelerin, biz kadınlardan yana ilerlemesi gerçekten sevindirici bir olay. Yeni nesil doğum kontrol hapları, vücutta su tutulmasına sebep olmadığı için herhangi bir kilo artışı da yapmıyor.