4 Ocak 2016 tarihinde eşi Alpaslan Köklütaş tarafından yaralanmasının ardından yaşam mücadelesini 26 Ocak 2016’da kaybeden Bedriye Köklütaş’ın cinayet davası Söke Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülüyor. Üçüncü mahkeme gerçekleşirken, bir sonraki mahkeme 10 Şubat 2017 tarihinde görülecek. 


Olay 4 Ocak 2016 tarihinde Aydın’ın Kuşadası ilçesinde meydana gelmiş, 18 yıl evli kaldığı kocası tarafından bıçaklanarak yaralanan 3 çocuk annesi Bedriye Köklütaş, kaldırıldığı hastanede 22 gün sonra vefat etmişti. Söke 2. Ağır Ceza mahkemesinde görülen cinayet davasını Bedriye Köklütaş’ın annesi Alime Köktarası ve kardeşleri yakından takip ediyor. Her duruşmaya ‘Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu’ üyeleri de gelerek destek veriyor.


Platdorm adına açıklama yapan Emine Sözdoğru Budak; “Katil zanlısı bu türlü her davada olduğu gibi haksız tahrik ve iyi hal indirimlerinden yararlanmaya çalışıyor.

Bedriye kardeşimizin ailesi adalet mücadelesinde asla yalnız değil. Bedriye Köklütaş ve tüm kadın cinayetleri davalarında adalet istiyoruz” diye konuştu.
Bedriye Köklütaş’ın annesi Alime Köktarası ve kardeşileri; “Adaletin yerini bulmasını istiyoruz” dedi.

Aydınpost ANDROID'de TIKLA İNDİR!   Aydınpost APPSTORE'da TIKLA İNDİR!