"Tek tek düşünüyoruz"
Aslan'ın genç yıldızı Arda, Galatasaray TV"ye çarpıcı açıklamalarda bulundu. UEFA"da final oynamak istediklerini, ancak her maçı tek tek düşündüklerini kaydeden Sarı-Kırmızılı futbolcu, “Hayat ne gösterir bilemeyiz. Ama bizim için UEFA Kupası"nın Kadıköy"de olması değil, Türkiye"de olması önemli. Kadıköy"de işlerin iyi gitmediği düşüncesine katılmıyorum. Geçen sezon Türkiye Kupası"nda orada berabere kaldık, sonra turu geçtik. Hem kaybediyoruz ama şampiyon biz oluyoruz!” dedi.

"Para için gitmeyin!"
UEFA Kupası"ndaki Bordeaux maçıyla ilgili olarak da görüş belirten Arda, şunları kaydetti: “2 senedir onları yenemiyoruz ama bu kez işler farklı. İlk maç orada, ikinci maç Ali Sami Yen"de olacak. Biz kendi gücümüzü ortaya koyarsak, turu geçeriz.” Genç oyuncu arkadaşlarına da tavsiyelerde bulunan yıldız futbolcu, “Ben Manisa"ya giderken Galatasaray"da aldığım paranın dörtte birine anlaştım. Çünkü oynamak istiyordum. Kiralık gidenler para düşünmemeli” diye konuştu.

"Burada doğdum burada öleceğim"
Arda, son Beşiktaş derbisinde sahayı terk ederken taraftarlara yaptığı işaret ve ardından çimleri göstermesi ile ilgili bir soru üzerine, “Tugay abi (Kerimoğlu) yapmıştı, beni çok etkilemişti o zamanlar. "Burada doğdum, burada öleceğim." Gerçekten de öyle. Mesela bir gün Galatasaray"ın altyapı sorumlusu olarak yaşlanmak istiyorum. Galatasaray benim hayatım” diye görüş bildirdi.