Oğlu cinayetten müebbet hapis cezası alan anne kılık değiştirerek jüriyi ayarttı
Çete lideri oğlu cinayetten müebbet hapis cezası alan anne kılık değiştirerek jüriyi ayarttı ve dava jürisinin tarafsız olmadığını ortaya çıkardı. Amerikalı bir anne, çocuğu için fedakârlıkta sınır tanımayacağını bir kez daha gözler önüne serdi. 47 yaşındaki Doreen Giuliano"nun bir çeteye liderlik eden oğlu John Giuca, kavga sırasında 20 yaşındaki genci öldürmekten ömürboyu hapis cezası aldı.

Oğlunun hapiste çürümesine engel olmak isteyen anne kararı veren tüm jüri üyelerinin geçmişlerini mercek altına aldı. Aralarından Jason Allo"yu gözüne kestirerek evini izlemeye başladı. Kocası önce deli olduğunu söyledi, ardından eşini kendi haline bıraktı.

Jüri üyesinin hayatını tüm detaylarıyla öğrendi. Yan evi kiraladı. Seksi kıyafetlerle görüntüsünü değiştirdi. Bir gün sokakta tesadüfen karşılaşmış gibi adamla tanıştı. Ardından çıkmaya başladılar. Annenin amacı oğlunun kararında yasalara aykırı bir durum olup olmadığını öğrenmekti. Sonunda Allo, “Birşey itiraf etmek istiyorum. O davanın jürisinde olmamam gerekiyordu. Çünkü olayı biliyordum, tarafsız değildim” dedi. Doreen bu konuşmaları kayda aldı ve oğluyla ilgili mahkeme kararına itiraz etti.