Uzun zamandan beri herhangi bir filmde oynamayan aktris Jessica Biel, son rolü için ne ter atmış ne ter!

Kıvraklık ve seksapalite! Bir striptizcide olması gerekenler! Hollywood'un genç aktrislerinden Jessica Biel, 24 Nisan'da gösterime girecek olan son filmi için striptizci rolüne büründü.

Canlandırdığı karakterin hakkını verebilmek için striptiz dersleri alan Biel, atletik vücudunun dansa ne kadar da eğilimli olduğunu bu fotoğraflarla gösteriyor.

Uzun süredir şarkıcı Justn Timberlake'le büyük bir aşk yaşayan güzel yıldız, tavana asılmış, gergin bir ip üzerinde çeşitli figürler yaparak "Bir striptizci nasıl dans eder?" sorusunun yanıtını veriyor.

'Powder Blue' isimli filmde hasta oğlu için para kazanmak zorunda olan bir striptizcinin hikayesi anlatılıyor. Filmde çıplak sahnelerin de yer alacağını belirten kaynaklar, Biel'in role kolaylıkla adapte olduğunu ve seksiliğini sonuna kadar kullandığını söylüyor.

Ancak...

Daha 17 yaşındayken bir filmde üstsüz görüntülenen aktris, o zamandan bu yana bir daha hiç soyunmadı. Çıplaklığa mesafeli yaklaşıp soğuk baktığını belirten Jessica Biel, katı kurallarını bu defa yıkıyor ama yine de önlemini de alıyor.

Jessica, 'Powder Blue 'nun senaryosunu okuduktan sonra fikrinin değiştiğini söylüyor. Forest Whitaker ve Patrick Swayze'la birlikte kamera karşısına geçen aktris, yapımcılarla bir sözleşme imzalamayı ihmal etmemiş. Çıplaklığın en aza indirgenmesi için ayağını yere sağlam basmak isteyen oyuncu, hayranlarının kendisini böyle görmesini istemediğini ifade etmiş.

Yine yabancı kaynaklardan alınan bilgiye göre Biel'in sözleşmede göğüslerinin ve kalçasının görüntülenmemesini ve bu yüzden striptiz sahnelerinde vücudunun bantlanmasını istediği yazılı.

Sonuç: İşte size en sansürlüsünden striptizci Jessica Biel.

GAZETEPORT