Hukukçular Birliği Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı S'nin ölüm olayındaki sır perdesi aralanıyor. Ajans Habertürk Muhabiri Serhat Alaattinoğlu'nun özel haberine göre, iki gün üst üste gelen masörün, ilk geldiği gün avukat S. ile ilişkiye girdiği belirlendi.

AVUKATLA İLİŞKİYE GİREN KİŞİ MASÖR ÇIKTI
Swissotel'de meydana gelen olayın ardından polis masörün çalıştığın adresi belirledi. Dün savcılık talimatıyla Mahmut P. gözaltına alındı. Polise ifade veren Mahmut P. avukat ile iki kez para karşılığı ilişkiye girdiğini itiraf etti. Mahmut P. İfadesinde "Avukat S.S. ile 4 ay önce masaj salonunda tanıştık. Önceki gün tekrar geldi. Bana cinsel birliktelik teklif etti. Bende kabul ettim. Para vereceğini söyledi. Swissotele ilk gün beraber girdik. 3 saat kaldım. 2 defa ilişkiye girdik. Bana 500 TL ye yakın para verdi. Otelde alkol aldı. Ben ayrıldım. İkinci gün odanın kartını vermek için otele tekrar gittim.İlişkiye girmeden ayrıldım. Ölümü ile ilgili bilgim yoktur" dedi. Savcılık Mahmut P.'yi mevcutlu olarak adliyeye sevkedilmesi talimatını verdi. Mahmut P. İfadesinin ardından adliyeye sevkedildi.

Ünlü avukat S.S, Swissotelde ölü bulunmuş. Jartiyer ve gecelikle bulunan Sönmez'in odasında bir miktarda bonzai denilen uyuşturucu madde bulunmuştu. S.'nin adli tıp raporu kesin ölüm nedenini belirleyecek.