Aydın Kent Konseyi tarafından düzenlenen "Aydın"dan Japonya"ya" tiyatro oyunu sanatseverlerle buluştu.
Adnan Menderes Atatürk Kongre Merkezi Meandros Salonu"nda düzenlenen etkinliğe Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü ve Aydın Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu, Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu Aydın Kent Konseyi Başkan Vekili Veli Tiryaki, Türkiye Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği Aydın Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yormaz, öğrenciler ve sanatseverler katıldı.
Aydın Kent Konseyi tarafından Japonya"daki deprem felaketi nedeniyle "Aydın"dan Japonya"ya konulu tiyatro oyunu düzenlendi. AYKARYAY Aydın Tiyatro oyuncuları tarafından sahnelen ve yaklaşık iki saat süren Orhan Kemal"in "72. Koğuş" adlı eserinin sergilendiği oyun büyük ilgi gördü.
Anlamlı bir etkinliğe katılımın yoğun olmasından dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden ADÜ Rektörü ve Aydın Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu, “Japonya"da büyük bir felaket yaşandı. Binlerce insan öldü. Bizde böyle bir etkinlik düzenleyerek manevi destekte bulunmak istedik. Etkinliğimize destek veren Aydın Ticaret Odası"na da katkılarından dolayı ve böylesine anlamlı bir etkinlikte bizleri yalnız bırakmayan Aydın halkına teşekkür ederim” dedi.
Birincioğlu oyununun bitiminden oyunculara çiçek takdim ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.