İsabeyli Jandarma Karakolu personeli, bayram uygulaması kapsamında kimlik kontrolü için durdurdukları araçlardaki sürücülere ve yolculara önce bayram şekeri ve kolonya ikramında bulundu ardından da uyarılarda bulundu.
Nazilli"nin en büyük piknik alanlarından olan ve en gelişmiş beldesi olan İsabeyli'deki arama kontrol noktasında görev yapan askerler, vatandaşları bu sefer kimlik kontrolü için değil bayramlarını kutlamak ve bayram şekeri ikram etmek için durdurdu. İsabeyli Jandarma Karakolu personeli bayram boyunca hem vatandaşların bayramını kutlayıp bayram şekeri dağıttı hem de kimlik kontrolü yaptı. İsabeyli jandarma karakolunda görevli Mehmetçikler, Kurban Bayramı'nın ilk gününde yaklaşık 150 araca ve yaklaşık 500 kişiye çikolata ve kolonya ikramında bulundu. Askerlerin yapmış olduğu bu uygulamadan vatandaşlar ve araç sürücüleri memnun olurken araçlarda yolculuk eden bazı kadınlar da kendilerine şeker ikramında bulunan askerlere, “Sizlerinde bayramı mübarek olsun, Allah yardımcınız olsun, en kısa zamanda ailenize kavuşun” diye dua ederken Mehmetçikler de yolculara “Sağolun ve teşekkür ederiz” diye karşılık verdi. Emniyet kemeri takmayan otomobil sürücülerini ve yolcularını uyaran Jandarma yetkilileri, motora kasksız binen sürücüleri de uyardı. Her şeyden önce can güvenliğinin önemli olduğunu hatırlatan Jandarma görevlilerinin bayram uyarısını dinleyen şoförler özür dileyerek sağlıkları ve canları için kurallara uyacaklarına söz verdiler. Jandarma"nın bölgede ilk kez kendilerinin kimlik kontrolü veya araç kontrolü için durdurmadıkları için şaşkın olduklarını ifade eden sürücüler ve yolcular, Jandarma"nın bayram kutlamasını ve ikramlarını büyük bir memnuniyetle karşıladılar.
İsabeyli Beldesi İstiklal Mahalle Muhtarı Birkan Çelik, Jandarma ekiplerini ziyaret ederek yaptıkları çalışmalardan dolayı tebrik etti. Muhtar Çelik, Jandarma-Halk el ele diyerek yaptığı açıklamasında; “Daha önce hiç böyle bir şeye şahit olmadık. Eskiden genelde Jandarma canımızı yakmaya geliyordu ama ilk defa böyle iyi bir olayla karşılaştık şok olduk. Yaklaşık 3 yıldır İsabeyli"de görev yapan Başçavuş Taner Erkul bu tür halkla belde halkıyla iç içe olacak çalışmalar yapıyor. Bu konuda yaptığı çalışmalardan gerçekten teşekkür ederim. Kendisi elinden geldiği ölçüde kasabamıza yardımcı oluyor. Hatta elinden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyor kendisine bu nedenle müteşekkiriz” dedi.