Aydınspor Teknik Direktörü Murat Gürkan Zora kendi sahalarında Ahmet Yapıcı"nın ayağından 90+4"ncü dakikada gelen golle 1-0 kazandıkları İzmirspor maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu.
Maçla ilgili olarak sıcak havanında etkisi ile istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını ifade eden Murat Gürkan Zora “Genç, koşan bir takımız var: Ama halen eksiklerimiz bulunuyor. İyi oynamasak da kazanmayı bilerek geçen seneden gelen 3 puanlık borcu ödedik. İstediğimizi sahada yansıtamasak da mücadele hırsımız iyiydi. Seyirciler arasında Ahmet Yapıcı ile ilgili yedek kulübesine bir sürü anlamsız eleştiri aldım ama Ahmet uzatmanın son dakikasında gölü kaydetti. Peki şimdi ne diyeceksiniz. Ahmet takım için koşan, mücadele eden hırslı bir oyuncu. Herkesin hata yapmaya hakkı var. Sıfır hata ile oynayan futbolcu yok” dedi.
Aydınspor için neredeyse karın tokluğuna mücadele etmeye çalıştıklarını söyleyen Zora “Aydın"ı yanımızda görmek istiyoruz. Son iki aydır kulübe gelen giden yok. Valimizi, Belediye Başkanımızı, Emniyet Müdürümüzü ve bütün Aydınlıları kulübümüze bekliyoruz.Böyle sıkıntılı bir dönemde insanlar daha neyi bekliyor. Aydın"ın ileri gelenleri beni davet etsinler gerekirse ben gideyim. Biz Aydın kamuoyundan sadece destek bekliyoruz” diye konuştu.

SPORSOR İDDİALARI GERÇEK DIŞI
Ligin ilk maçı öncesi çıkarılan sponsor polemiğinin de motivasyonlarını bozduğunu belirten Zora, “Hangi densiz basına sponsorla 11 oyuncu ve hoca geliyor saçmalığını vermişse oyuncularımın motivasyonunu berbat etti. Çocuklar bana gelip "Hocam oyuncular geliyormuş, ne yapacağız" sorularını sormaya başladılar. Hafta boyunca bu saçmalıkları tamir etmekle uğraştık. Para olmayınca biz, para olunca onlar mı olacak. Bu takım bizden önce Aydınlıların” şeklinde konuştu.