Günde çift idman ile çalışmalarına devam eden Efeler performansları ve kondisyonları ile göz doldurdu. Aydınspor Teknik Direktörü Murat Gürkan Zora, sahaya mutlak galibiyet parolası ile çıkacaklarını söyleyerek “Hedefimiz play-of” dedi.
Geçen hafta Balıkesir maçı öncesi çıkan olaylara rağmen Aydınsor"da futbolcular, İzmir maçına kilitlendi. Yönetim kurulu üyeleri arasındaki çekişmeye ve alınan olağanüstü kongre kararına rağmen bugün futbolcular sabah eksiksiz olarak antrenmana çıktı. Oldukça hırslı görünen futbolcuların çalışmaları göz doldurdu. Aydınspor Teknik Direktörü Murat Gürkan Zora, yönetimde yaşanan hiçbir olayın kendilerini ve futbolcuları ilgilendirmediğini, teknik ekip ve futbolcular olarak sadece galibiyete odaklandıklarını kaydederek “Aydınspor olarak seriyi yakalamak zorundayız. İnanıyoruz ve başaracağız” dedi.
Öte yandan Pazar günü Balıkesirspor maçı öncesi yaşanan olaylar nedeniyle bir grup taraftarın Belediye Başkanı İlhami Ortekin ile görüşüp yardım istediği öğrenildi. Aydınspor"un sahipsiz olmadığını ve gereken desteği vereceği yönünde taraftara söz veren Belediye Başkanı İlhami Ortekin yaşananlardan dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirdi.