25 tanığın dinlendiği günün ardından mahkeme heyeti, davayı cuma gününe erteledi. Yarın ki duruşma avukatların dinlenmesiyle başlayacak.

Davanın 1 numaralı sanığı olan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu duruşma sonunda kısa bir açıklama yaptı. Kocaoğlu, "Saat 09.30'da başlayan duruşma biraz önce bitti. Yarın saat 10.00'da tekrar burada olacağız. Bugün sadece tanıklar dinlendi. Yarın inşallah buradan arkadaşlarımızla birlikte, onlar özgürlüğüne kavuşmuş bir şekilde ayrılmak istiyoruz. Dileğimiz ve isteğimiz sadece budur. İzmirli hemşehrilerimize ve bize destek olan herkese teşekkür ederiz. Yarın sabahı bekliyoruz." dedi.

Başkan Kocaoğlu, tutuklu sanık Genel Sekreter Pervin Şenel Genç'in duruşmada 'Tutuklu sanıkların şahitlerini dinleyin' şeklindeki çıkışıyla ilgili soruya da, "Pervin Şenel Genç'in talebi tutuksuz sanıkların şahitlerinin yerine tutuklu sanıkların şahitlerinin dinlenmesi doğrultusunda, son derece haklı bir talepti. Hakim bey de zaten onu nazarı dikkate aldı." değerlendirmesinde bulundu.