İzleyicinin Latif Şimşek'e okuması için gönderdiği "Devlet PKK'nın elini, eteğini öpüyor" maili stüdyodakileri çılgına döndürdü.
 
Beyaz Tv ekranlarında dün akşam Türkiye'de yaşanan terör sorunu masaya yatırıldı. Bir dönem devlet ile PKK arasında arabuluculuk görevini yerine getirdiği iddia edilen 'Balıkçı' lakaplı İlhami Işık, dün akşam Beyaz tv ekranlarında, PKK'nın iç yüzünü Dinamit'te anlattı.
 
PKK'ya yönelik bilinmeyenlerin anlatıldığı programa gelen bir izleyici maili ise hem moderatör Latif Şimşek'i, hem de Takvim Gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı'yı çileden çıkardı. Bir seyirciden gelen "Apo yakalandığınında herkes PKK bitti demişti. Yüzde 90'da bitmişti, şimdi elini eteğini öptürüyorsunuz bu millete, yazıklar olsun" şeklinde ki maili okuyan Latif Şimşek bu mesaja sert tepki gösterdi.
 
ONU YAPAN ŞEREFSİZDİR
 
"PKK ve Apo'nun elini eteğini öptüren şerefsizdir. Hiç kimse elini eteğini öptürmez terör örgütünün. Bu millette bu devlette onu yapmayacak kadar büyüktür. Ama bir uzlaşı bulmakta gerekli. " dedi.
 
BU SORULAR APTALCA
 
Rasim Ozan Kütahyalı'da izleyicinin mailine sert çıktı. "Bu sorular aptalca" diyen Kütahyalı "Bu elini eteğini dediğin, hala şöyle zannediyor bu salak kafa. Devlet ayrı bir yapı, PKK ayrı bir yapı. Yahu değildi. 4-5 sene önce değildi. Şimdi gerçekten öyle. Ama olay şu bir başbakan karşısında bir örgüt. Senin savaşmakla kimi adamların PKK ile iç içe geçmiş. " sözleriyle tepkisini dile getirdi.