Altın Güvercin Müzik Yarışması için Kuşadası'na gelen ve burada geçirdiği rahatsızlık sonucu hastaneye kaldırılan ünlü pop müziği sanatçısı İzel, taburcu edildi.

Ünlü Pop Müzik Sanatçısı İzel, Kuşadası Belediyesi tarafından bu yıl 20. kez düzenlenen Altın Güvercin Müzik Yarışması'nın finalinde Halit Kıvanç ile birlikte sunuculuk yapmak ve konser vermek üzere önceki gün Kuşadası'na geldi. Dün akşam Özer Türk Stadyumu'nda düzenlenen Altın Güvercin Müzik Yarışması'nın başlamasına bir saat kala kaldığı otelde rahatsızlanan ünlü sanatçı, bağırsak enfeksiyonu şüphesiyle acil olarak ambulansla Kuşadası'nda hastaneye kaldırıldı. İzel'in aniden rahatsızlanması üzerine

TRT Müzik kanalından canlı yayınlanan yarışmanın sunuculuğunu jüri de bulunan Ahmet Selçuk İlkan üstlendi. Yoğun bakıma alınan, çeşitli tahliller yapılan ve serum takılan İzel, geceyi hastanede geçirdi. Tedavisine gün boyu devam edilen ünlü sanatçı öğleden sonra taburcu edildi. Bu akşam uçağıyla İstanbul'a dönecek olan İzel'in İstanbul'da da Gaita tahlili yaptıracağı ve rahatsızlığının gerçek nedeninin bu tahlilden sonra ortaya çıkacağı bildirildi.

Hem hastanede hem de kaldığı otelde fotoğraf çekilmesine izin vermeyen ünlü sanatçı, İzel-Çelik-Ercan üçlüsüyle şöhrete ulaştığı Altın Güvercin Müzik Yarışması'nın 20. yılında hem sunuculuk yapmak hem de konser vermeyi çok istediği ancak, yarışmaya bir saat kala geçirdiği rahatsızlık nedeniyle bu önemli arzusunu yerine getirememesi nedeniyle üzüntülü olduğunu söylediği belirtildi.

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png