Bozdoğan Kızılcaköy"de bu yıl 6."sı düzenlenen geleneksel ağaç dikimi gerçekleştirildi. Ağaç dikimine Bozdoğan Lisesi, Bozdoğan Anadolu Lisesi, Bozdoğan İ.Sezgin METEM İzci Üniteleriyle Ş.F.Bey İşitme Engelliler İ.Ö.Okulu TEMA gönüllüleri katıldılar. Bozdoğan İzci Liderleri ve İzcileri ile Bozdoğan TEMA vakfı üyelerinin ağaç dikiminde gönüllü görev alarak ağaçların büyük bir bölümünün dikimini gerçekleştirdiler.
Geleneksel halde sürdürülen ağaç dikimi çalışmalarına katkı sağlayan herkese teşekkür eden İlçe İzci Kurulu ve Tema İlçe Başkanı Nadir Coşkun, “Başta Kaymakamımız Bülent Tekbıyıkoğlu"na Bozdoğan Orman işletme şefi ve ekibine, Kızılca köyü İ.Ö.Okulu Müdürü ve öğretmenlerine, Kızılca köyü Muhtarı ve köy sakinlerine teşekkür ediyorum. İlçe İzci Kurulu izcileri tarafından bu bölgede 5 yıl önce dikilen ağaçlar bu gün oldukça büyümüş haldeler. Gelecek nesillere örnek olması için bu ağaçlarımızın yanına yeni fidanlar dikmek bizler için çok büyük mutluluk” dedi.
5 yıl önce dikilen ağaçlar yeni izcilere gösterilerek yapılacak çalışmanın önemi anlatıldı. Bozdoğan İzcileri ve tema üyesi gönüllülerle davetliler ağaç dikimini büyük bir eğlence içinde gerçekleştirdiler. Ağaç dikim töreninden sonra köy meydanında misafirlere keşkek ikramı yapıldı.