İçgören için Ortaköy Camii"nde düzenlenen cenaze töreninde, İçgören"in tabutunun sarılı olduğu yeşil örtünün üzerinde, Kuran-ı Kerim"deki Nahl Suresi"nin 61. ayetindeki, “Ecelleri geldiği zaman ne bir saat ertelenir ne de öne alınır” cümlesi dikkati çekti.
Törende, Bülent İçgören"in eşi Evangelia İçgören ile oğlu Emir İçgören taziyeleri kabul etti. Aynı kazada yaralı olarak kurtulan İçgören"in oğlu Mert İçgören ise tedavisi devam ettiği için törene katılamadı. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül"ün dışında protokolden ve THY üst düzeyinden cenazeye katılan olmadı.
Cenaze namazında İçgören"in eşi Evangelia da, oğlu ve diğer arkadaşlarıyla beraber ön sırada saf tuttu. İmamın helallik isteyip “Meftayı götürebilirsiniz” demesinin ardından tabut kaldırılırken, İçgören"in eşi Evangelia ellerini yukarı kaldırıp yüksek sesle Yunanca “İyi yolculuklar aşkım” diye bağırdı. İçgören Zincirlikuyu Mezarlığı"nda toprağa verildi.


Yunanca veda...
Tören için Bülent İçgören adına bastırılan 2 yapraklık broşürde, Nâzım Hikmet"in “Uzaktaki şehrimin damları üzerinden ve Marmara Denizi dibinden geçip sonbahar topraklarını aşarak olgun ve ıslak geldi sesin. Bu 3 dakikalık zamandı, sonra telefon simsiyah kapandı” dizelerine yer verildi. Broşürde ayrıca İçgören"in fotoğrafının altına da “Kalu Taxidi Agapi Mou (İyi yolculuklar aşkım)” notunun yazıldığı
dikkati çekti.

MİLLİYET