Volkan: “Türkiye"de kalecilere şans verilmiyor. Hakan şans yakaladı ama Aykut ve Orkun bulamadı.. Ben de F.Bahçe"de 200-300 maça çıktım ama kaleci olduğumu söyleyemem.”

F.BAHÇE"NİN kurtardığı toplar kadar yediği gollerle de herkesi şaşkına çeviren kalecisi Volkan Demirel, hâlâ iyi bir kaleci olmadığını söyledi. İşte sarı-lacivertlilerin "1 numarası"ndan ilginç sözler:

* G.SARAY düne kadar hep farklı kazandığı, bizim maçlarımız 1"er farklı skorla bittiği için onlar avantajlı gibi gösterilebilir ama lig çok uzun bir maraton. Biz bu seriyi derbiye kadar değil, sezon sonuna kadar sürdürmek istiyoruz.

DAUM BİZİ TANIYOR

* DAUM ile aramda hiçbir şekilde sorun olmadı. Sadece basın farklı yansıtmak istedi. Yaşananların hepsi benim için geride kalmış durumda. Hocamız Türkiye"yi iyi tanıyan biri. Türk yemeklerini, örf ve adetlerini bile biliyor, İstiklal Marşı"nı söyleyebiliyor. Gelmesi bizim için avantaj.

* TÜRKİYE Ligi şampiyonluğu daha önem kazanmış gibi görünüyor, çünkü iki sezondur gelmeyen bir şampiyonluk var. Ama bizim için iki kulvar da çok önemli.

* AVRUPA"YA Twente yenilgisiyle başladık. O maç arada bir elektrik kesintisi gibi oldu. Ben her zaman söylüyorum, F.Bahçe bu gruptan çıkacaktır. Kimsenin şüphesi olmasın.

ŞANS VERİLMİYOR

* BENCE çok yetenekli Türk kaleciler var. Ama forma şansı bulamıyorlar. Beşiktaş"ta Hakan bulmaya başladı, G.Saray"da Aykut ve Orkun bulamadı. Öyle 2-3 maç oynamakla kaleci olunmuyor. F.Bahçe formasını hazırlık maçları dahil 200"ü aşkın kez giydim. Kendi kendime tam anlamıyla hazır olduğumu veya kaleci olduğumu söylemedim.”

Olay çıkartan Kazım"a uyarı

ANTALYASPOR galibiyetinin ardından soluğu Ortaköy sokaklarında alan Kazım"a yönetimden bir kez daha uyarı geldi. Ters yöne girdikten sonra kendisini uyaran insanlara parmak işareti yapan Kazım, Reina"nın otoparkına girip linç olmaktan zor kurtulmuştu. Sosyetik mekanda da aşırı alkolün etkisiyle kavga çıkartan genç oyuncuyla teknik direktör Daum"un da özel olarak görüşmesi bekleniyor./vatan