Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, maçın ardından yaptığı açıklamada, ligin ikinci yarısının ilk maçlarının zor olduğunu belirterek, Manisaspor maçından galibiyet aldıklarını için mutlu olduklarını kaydetti.

Eskişehirspor'un maçın sonuna kadar iyi mücadele ettiğini ifade eden Çalımbay, şöyle konuştu:

''İyi pozisyonlar yakaladık. Son paslarda biraz daha iyi olsaydık, daha sonuç çıkartabilirdik. İyi bir galibiyet aldık. Yakaladığımız istikrarı ligin sonuna kadar devam ettirmek istiyoruz. Yeni transferlerimiz ve sakat oyuncularımız takımdaki yerlerini aldığında daha iyi bir Eskişehirspor olacak.''

Maçın tek golünü atan Eskişehirsporlu futbolcu Adem Sarı da Manisaspor maçının Ziraat Türkiye Kupası'ndan elenen Eskişehirspor için önemli bir maç niteliğinde olduğunu ifade ederek, karşılaşmayı attığı golle kazanmalarının mutluluk verici olduğunu bildirdi.

-MANİSASPOR CEPHESİ-

Manisaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal da maçın iki takım için de ortada geçtiğini belirterek, golü bulan takımın kazanacağı bir maç yaptıklarını kaydetti.

Eskişehirspor'un golü atarak maçı kazandığını anlatan Bakkal, şöyle devam etti:

''Eskişehirspor karşısında maçı kaybedeceğimizi sanmıyorduk. Ziraat Türkiye Kupası'ndaki iyi gidişimizi Eskişehirspor maçına yansıtamadık. Hava ve saha şartları zordu. Ersen Martin'nin adalesinde bir sorun olduğu için maçın başında oyundan çıkartmak zorunda kaldık.''

Manisasporlu futbolcu Şener Aşkaroğlu da Eskişehir'e üç puan almak içini geldiklerini kaydederek, maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade etti.