Iverson "Param verilmezse ABD'ye dönerim" dedi.

Beşiktaş, futbolda milyon eurolar harcayıp dünya yıldızlarını kadrosuna katarken parası ödenmeyen basketbol şubesi kazan kaldırdı. Futbolda sezon başında Guti, Quaresma, şimdi de Simao, Almeida, Fernandes gibi yıldızları kadrosuna katan ve toplam 60 milyon Euro harcayan Siyah-Beyazlılar'da basketbolcular aylardır maaşlarını alamıyor. Iverson 1 ay, diğer basketbolcular ve antrenör Burak Bıyıktay da 3 aydır paraları ödenmediği için dün idmana çıkmadı ve yönetimi boykot etti.

BÜTÜN PARA FUTBOLA GİDİYOR
Futbolda sezona Schuster'i takımın başına getirerek başlayan Beşiktaş'ta bu alandaki harcama bitmek bilmedi. Siyah-Beyazlılar, Alman teknik adama 5.2 milyon Euro verdi. Quaresma, 18.2 milyon Euro ile en pahalı futbolcu olurken Guti ise 6.2 milyon Euro'ya mal oldu. Hilbert 5.2, Aurelio 3 milyon Euro'ya takıma kazandırıldı. Devre arasında ise Almeida 12.4 milyon Euro, Simao 8.1 milyon Euro, Fernandes ise 2.7 milyon Euro verilerek transfer edildi.

FORMAMIZ AYNI
Futbolda bu gelişmeler yaşanırken basketbolda ise oyuncuların aylardır maaşlarını alamaması Beşiktaş yönetimini zora soktu. Uzun süre sabreden Siyah-Beyazlı oyuncular, "Futbolcular da aynı formayı giyiyor, biz de... Onlar milyon eurolar alırken biz maaşlarımızı bile alamıyoruz. Formamızın üstündeki Beşiktaş ambleminin anlamı yok mu" diye tepki koyarak dünkü antrenmanı boykot etti. Parası ödenmeyen Iverson, "Paramı alamazsam ABD'ye dönerim" dedi.

KAYNAK ARAYIŞI
Durumdan rahatsızlık duyan Beşiktaş yönetiminin olaya el attığı ve basketbolcular için kaynak arayışına giriştiği sızan haberler arasında.

AVUSTRALYA PANİĞİ!
Beşiktaş'ın NBA Ppatentli yıldızı Allen Iverson'ın Avustralya'ya gideceği iddiaları Yıldırım Demirören ve yönetimini endişelendirdi.

SYDNEY KINGS İSTİYOR
Iverson yabancı basına, "NBA'ye dönmezsem Avustralya'ya giderim" derken Sydney Kings takımı oyuncunun peşinde.