Aytepe Belediye Sosyal Tesisleri"nde düzenlenen gece itfaiye çalışanları doyasıya eğlendi. Geceye katılan Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu"da itfaiyecilerle birlikte piste çıkıp zeybek oynadı.
Oldukça renkli geçen geceye Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Özel Kalem Müdürü İbrahim Gürdal, Belediye İşçi Sendikası Başkanı Hidayet Yaman, Memur Sendikası başkanı Münir Ali Koç, İtfaiye Müdürü Tayfun İncekara, itfaiye personeli ve davetliler katıldı.
Geçen ay imzalanan "Sosyal Denge" anlaşmasından dolayı Beleidye Başkanı Özlem Çerçioğlu"na teşekkür eden itfaiye çalışanları, aldıkları moral ve motivasyonla daha rahat ve verimli çalıştıklarını belirttiler.
Gecenin açılışında konuşan Aydın Belediyesi İtfaiye Müdürü Tayfun İncekara, geceye katılarak kendilerini onurlandıran başta Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu olmak üzere tüm davetlilere teşekkür etti.
Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, vatandaşın can ve mal güvenliğini sağlayan ve günün 24 saati ayakta olan itfaiye ekiplerinin çok önemli bir görevi yerine getirdiğini belirterek özverili çalışmalarından dolayı itfaiyecileri kutladı. Renkli geçen gecede itfaiye ekipleri felekten bir gün çalarak doyasıya eğlendi. İtfaiyeciler, doyasıya eğlendikleri gecede "Bu defa itfaiyecilerin, ateşi söndü" yorumunu yaptılar. -iha