Sağlam'dan 3 Büyükler"in ısrarcı tutumuna şok yanıt: Biz de sizin bu yıldızlarınızı istiyoruz!

“Sercan, Volkan ve Ozan"ı satmayacağımızı söyledik. Ancak kafaları karıştırılıyor. Onlar futbolcularıma talipse, biz de Alex"i, Baros"u ve Bobo"yu istiyoruz.”

Ertuğrul Sağlam, şampiyon olmalarının ardından yaptığı
açıklamalarda istikrarı korumak için kadrodaki yıldızları satmayacaklarını daha da net biçimde vurguluyordu.


BURSASPOR"U geçtiğimiz sezon şampiyon yaparak Türk futboluna darbe vuran teknik direktör Ertuğrul Sağlam, futbolcularına 3 Büyükler"in gösterdiği yoğun ilgiden artık bunaldı. Geçtiğimiz sezon kazanılan şampiyonluğun kilit isimleri olan Ozan İpek, Volkan Şen ve Sercan Yıldırım gibi Milli Takım"a kadar yükselen üç genç yıldızın parıltısı, F.Bahçe, G.Saray ve Beşiktaş"ın gözünü kamaştırıyor. Yeşil-beyazlıların başarılı çalıştırıcısı Sağlam ise yakın çevresine bu konuda isyan etti.

AYNI STRATEJi

3 BÜYÜKLER"İN yaptıkları transfer teklifleriyle oyuncularının kafalarını karıştırdığını düşünen Sağlam, rakiplerine karşı aynı stratejiyi uygulayacaklarını belirtti. Gelecek yıl Şampiyonlar Ligi"nde de mücadele edecek olmaları nedeniyle, bu oyuncuları satmayacaklarını her fırsatta dile getirmelerine rağmen, İstanbul ekiplerinin ısrarcı tekliflerinden sıkıldıklarını vurgulayan deneyimli hoca, “Sürekli Sercan, Volkan ve Ozan"a talip olduklarını söylüyorlar. Transfer teklifleri yapıyorlar. Madem onlar benim oyuncularımı istiyor, o zaman biz de onların bütün yıldızlarına talibiz.

F.BAHÇE"DEN Alex"i, G.Saray"dan Baros"u, Beşiktaş"tan Bobo"yu ve Holosko"yu istiyoruz. Ancak kimsenin kimseyi alacağı da yok aslında” diyerek tekliflerin gerçek niyetinin transfer olmadığının altını çizdi

Vatan