AYDINPOST HABER SERVİSİ-Ak Parti Aydın Milletvekili Adayı Gültekin Kılınç ve Nazilli Teşkilatı, seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde yürütürken seçim havasına da, tüm ilçe ve beldelerde renk katıyor. 12 Haziran Genel Seçimleri’nden zaferle ayrılmaya kararlı görünen Ak Parti, yaptığı etkinlik ve çalışmalarla basında sıkça yer alıyor. Cumartesi günü yapılan bir etkinlik de seçime kadar kamuoyunda konuşulacağa benziyor. Ak Parti Aydın Milletvekili Adayı Gültekin Kılınç, yaklaşık 200 partiliyle birlikte Arslanlı Mahallesi’nden belediye meydanına  kadar yürüdü.

Kılınç,“Güveninizi boşa çıkarmayacağız”

Gültekin Kılınç, Nazilli İlçe Teşkilatı ve Ak Parti sevdalıları, cumartesi günü, coşkulu bir yürüyüş düzenledi. Arslanlı Mahallesi sınırından başlayan yürüyüşte, bir yandan Ak Parti müzikleriyle coşulurken diğer yandan Kılınç, yol güzergahındaki esnaflar ve tüm vatandaşlarla tek tek selamlaştı. Müzik seslerini duyan mahalle sakinleri, pencere ve balkonlardan bakarak Kılınç’a el sallayıp yürüyüş coşkusuna ortak oldular.

Arslanlı merkezinde, vatandaşların da katılımıyla coşku doruğa ulaşınca Ak Parti müzikleri eşliğinde halaylar çekildi. Burada kahvehane önünde halka seslenen Kılınç, mahalle sakinlerinden bu coşkunun sandığa da yansımasını istedi. Geleceğimize sahip çıkan insanları görmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Gültekin Kılınç,  “ Bizler, sizler için düştük yollara. Şimdi, demokrasi için, istikrar için, geleceğimiz için, ilk sivil anayasamız için ‘Durmak Yok Yola Devam’ diyoruz. 2023 Hedefimize ulaşmamız için istikrar sürsün istiyoruz” dedi. Zaman zaman konuşması alkışlarla kesilen Kılınç, Aydın için yapılacak olan projelerden bahsetti. Vatandaşı korumaya yönelik çıkaracakları anayasadan da söz eden Kılınç, “ bugüne kadar çıkan anayasalar, devleti koruyan vatandaşı ezen anayasalardı. İstikrarın sürmesi durumunda meclisteki çoğunluğumuzu koruyabilirsek, ilk defa vatandaşı ön planda tutan, ilerlememiz ve gelişmemize yönelik bir anayasa oluşturacağız. Ak Parti, 2002 yılından bu yana sizin güveninizi boşa çıkarmadı. İktidarda olduğumuz müddetçe de çıkarmayacak” diyerek sözlerine son verdi.

Arslanlı ve Yeni Mahalle, Ak Parti’yle coştu

 Arslanlı Mahallesi’ndeki halka seslenişin ardından yollarına devam eden Kılınç ve partililer, yürüyerek Yeşil Mahalle’ye ulaştılar. Yürüyüşteki coşkuyu gören bazı vatandaşlar da Kılınç’a alkışlarla destek verirken tüm cadde, “Aydın seninle gurur duyuyor. Vekilim sen bizim her şeyimizsin” sloganlarıyla çınladı. Ak Parti Aydın Milletvekili Adayı Gültekin Kılınç; Belediye Meclis Üyesi Aytekin Kaplan,  İlçe Başkanı Ersin Esenlik ve Kadın Kolları Başkanı Ayşin Hittet ile birlikte Türk Bayrağı eşliğinde en  ön safta giderken esnaflarla da selamlaştı. Gecenin ilerleyen saatlerinde belediye meydanında  son bulan yürüyüş sonrası Kılınç, katılımcılara kısa bir konuşma yaparak “Ak Parti’yi yalnız bırakmayarak geleceğimize sahip çıktığınız için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

27.20110516161137.jpg

28.20110516161222.jpg

 

Gültekin Kılınç'ı Facebook'tan takip edin!

Gültekin Kılınç'ı webden takip edin!