Liverpool'dan 8 gol yiyerek tarihe geçen ardından Sivas önünde bozguna uğrayan Beşiktaş'ın Başkanı Yıldırım Demirören konuştu

Taraftarın istifaya çağırdığı Beşiktaş Başkanı: Ne olursa olsun bu yoldan dönmek yok. Beşiktaş"ı böyle bölenleri ezip geçeceğim.

BEŞİKTAŞ-Sivas maçından sonra herkesin merak ettiği soru şuydu: “Liverpool bozgunu sonrası "Sivas"ı yenemezsek hep beraber istifa edeceğiz" diyen Yıldırım Demirören ne yapacaktı?”

90 dakika boyunca tribünler tarafından istifaya davet edilen Beşiktaş Başkanı, evinde izlediği maçtan sonra yönetici arkadaşlarıyla konuşarak istifanın kesinlikle söz konusu olmadığını açıkladı. Demirören, VATAN"a ise şunları söyledi:

“Şu tabloyu görmesem, belki istifa edip dinlenmeyi aklımdan geçirebilirdim. Ama artık bu ihtimal ortadan kalktı. Artık çok net anladım: Bizi gönderip kulübü ele geçirmek isteyen bazı kesimler var. Ve bunlar amaçlarına ulaşmak için camiayı 2"ye bölmüşler. Beşiktaş"ın hiçbir döneminde böyle olaylar yaşanmadı. Tamam Liverpool kazası hepimizin moralini bozdu ama ligde hâlâ şansımız sürüyor. Kısa sürede toparlanmamız lazım. Bırakırsak koca sezon boşa gider. Kesinlikle istifa etmeyeceğiz ve camiayı birliğe çağıracağız. Pazartesi günü (yarın) önemli açıklamalarım olacak. Yaralıyım ama henüz ölmedim.”

Vatan