Türk Sanat Müziği’nin usta ismi Bülent Ersoy, hafta sonunda felekten bir gece geçirdi.

Önce Sibel Can’ın Bostancı Gösteri Merkezi’ndeki konserine giden Bülent Ersoy, burada Can’la birlikte sahneye çıkarak dinleyicilere müthiş bir müzik ziyafeti çekti.

Yılmaz Morgül’ün de eşlik ettiği Ersoy ve Can, sahnede şakalaşmayı da ihmal etmedi. Miami’de tatil yapıp Türkiye’ye dönen Sibel Can bronz teni ve derin dekoltesiyle görenleri kendisine hayran bırakmayı bildi.

‘HOCA BURADA DİKKAT’
Ersoy’un ikinci durağı ise Günay Restaurant’tı. Sibel Can konserinin ardından soluğu Ebru Gündeş’in yanında alan Bülent Ersoy’un oldukça neşeli olduğu sık sık objektiflere yansıdı.

Günay’da bulunan bir diğer ünlü Yıldız Tilbe de Gündeş’le birlikte sahnede şarkı söyleyerek konuklara büyük bir süpriz yaptı.

Ersoy’un kendisini dinlemeye geldiğini gören Gündeş ise “Eyvah hoca gelmiş. Bu gece çok doğru okumak lazım. Yoksa sabah bir azar telefonu alabilirim” diyerek şarkılarına devam etti.

Her fırsatta Burak Özçivit’i çok beğendiğini belirten Ersoy, “ Ajda, Kral TV’nin gecesinde onu öptü! Aman isterse bütün mahalle öpsün, bana ne, ben beğeniyorum” dedi.