"HAKAN'A ARTIK KONYASPORLU DİYEBİLİRİZ"
Konyaspor Başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu, Hakan Şükür ile yapılan transfer görüşmesinde son noktaya geldiklerini, artık Hakan Şükür"ü Konyasporlu futbolcu olarak adlandırılabileceğini söyledi.

Kuntoğlu, “Galatasaraylı Orkun"un transferini mutlu sona bağlayacağız. Ancak, en önemli transferlerimizden biri Hakan Şükür olacak. Hakan"ı, Konyaspor"da görmek için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırım ve yapacağım. Hakan Şükür Konyasporlu olacak” dedi.

KONYA'NIN AZİZ YILDIRIM'I

“Konya"nın Aziz Yıldırım"ı ben olacağım” diyerek ligdeki iddiasının altını çizen Konyaspor Başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu, DHA"ya yaptığı özel açıklamada şunları söyledi:

“Konyaspor"u önümüzdeki sezon en üstlere taşıyacak bir kadro oluşturacağız. Yönetimimiz yeni olabilir. Ancak çalışmalarımız son derece ciddi bir şekilde sürüyor. Yapılan transferler devam edecek ve 10 numara transfer olarak adlandırdığımız transferi de yapıyoruz. Galatasaraylı yöneticiler ile de yaptığım görüşmeler sonucunda Hakan Şükür"ü Konyaspor"a kazandıracağız. Hakan gibi yetenekli ve tecrübeli bir oyuncuyu takımımızda ağabey olarak göreceğiz. Hakan Şükür transferinde sona geldik. Çok yakında imzaları atacağız. Hakan Şükür, Konyasporlu olacak. Bunun için de her türlü fedakarlığı yapacağım. Hakan"ı ne olursa olsun alarak transferi sonuçlandıracağız. Hakan Şükür Konyaspor"da diyebiliriz” dedi.
Galatasaraylı Orkun ile görüşmelerin tıkandığı yolundaki haberleri de değerlendiren Kuntoğlu, “İsviçre maçında çok önemli irtibatlarda bulundum. Adnan Polat ile görüştüm ve Orkun"u 1 milyon 200 bin YTL"ye bize vermeye razı oldular ve anlaştık. Ancak, bunu henüz Adnan Sezgin"e
söylememiştik.

YANLIŞ ANLAŞILMA OLDU
Yerel gazeteci arkadaşlarımızdan biri, üzerine vazife olmayarak Adnan Sezgin"i aramış. O da beni arayarak bu olayı sordu. Kendisine söylemediğimiz için bir yanlış anlaşılma oldu. Şimdi Adnan Sezgin şaka olarak da olsa Orkun için 2 milyon Euro istiyor. Bunun görüşmeleri de sürüyor ve çok yakında Hakan Şükür ile beraber imzaları attırırız” dedi.