Turkcell Süper Lig'de ilk yarının son maçı ve yılın son derbisinde Galatasaray, sahasında konuk ettiği Beşiktaş'ı 4-2 yendi.


Galatasaray'a galibiyeti getiren goller 8. dakikada Servet, 16, 53 ve 68. dakikada Baros'tan gelirken, konuk ekibin gollerini 14. dakikada Delgado ve 56. dakikada Holosko attı.

BAROS İLK YARININ GOL KRALI

Galatasaray'ın Çek futbolcusu Milan Baros, bugün 2'si penaltıdan olmak üzere attığı 3 golle, gol krallığında 14 gole ulaştı ve 11 gollü Mehmet Yıldız'ı geride bırakarak ilk yarıyı zirvede tamamladı.

BEŞİKTAŞ İKİ DERBİYİ DE KAYBETTİ

Beşiktaş 13. haftada oynadığı Fenerbahçe maçında sahadan 2-1 yenik ayrılmıştı. Bu akşam da Galatasaray'a 4-2 mağlup olan Siyah-Beyazlılar, Turkcell Süper Lig'in ilk yarısında yaptığı iki derbi maçından da puansız ayrılmış oldu.

DELGADO KIZARDI

Beşiktaş'ın Arjantinli yıldızı Delgado, maçın 44. ve 50. dakikalarında gördüğü sarı kartlarla kırmızı kart görerek oyun dışı kaldlı.

GALATASARAY YİNE KAZANDI

Galatasaray, Ali Sami Yen Stadı'nda Beşiktaş'la yaptığı son 4 lig maçını kaybetmemişti. 2004-05 sezonundan beri yapılan maçları kazanan Sarı-Kırmızılılar, bugün de sahadan 4-2 galip ayrılarak 5. maçtan da galip ayrılmasını bildi.

DEMİRÖREN'DEN ALKIŞLI PROTESTO

Yıldırım Demirören, Baros'un 53. dakikada attığı golden sonra MHK Başkanı Oğuz Sarvan'a dönerek alkışlı protestoda bulundu.

MEIRA CEZALI DURUMA DÜŞTÜ

Galatasaray'ın Portekizli oyuncusu Meira, maçın 80. dakikasında gördüğü sarı kartla toplamda 4. sarı karta ulaştı ve cezalı duruma düştü.