Demirören: Ferrari"yi çok istiyorsan, bu işi bitmiş bil... Ne pahasına olursa olsun imzayı attırırız.
Denizli: CD"lerini defalarca izledim, Çok yönlü ve iyi top çıkaran bir oyuncu. Savunmamızı toparlar.

Teknik direktör Mustafa Denizli"nin bir yıllık sözleşme yenilediği önceki gün Başkan Yıldırım Demirören"le arasında ilginç diyaloglar geçti. İmza töreni sonrası Demirören"in odasına geçen ikili, transferlerle ilgili uzun süren bir görüşme gerçekleştirdi. İşte Demirören-Denizli sohbeti:

Ferrari"ye tam not
Demirören: Barış Kupası"na kadar transferleri tamamlarsak fena olmaz sanırım...
Denizli: Fevkalede olur. Ferrari"yi de en azından o tarihe kadar bitirirsek zaten transferi de yüzde 80-90 oranında tamamlamış oluruz.
Demirören: Bu oyuncudan o kadar eminseniz, derhal çözerim.

"Bu işi bitmiş bil"
Denizli: Özellikle CD"lerini defalarca izledim. Çok yönlü, mücadeleci ve iyi top çıkaran bir oyuncu. Havadan ve yerden iyi kesici, savunmamızı toparlar.
Demirören: Öyleyse bu işi kesin olarak bitmiş bil. Nokta transferleri ne pahasına olursa olsun; Nihat ve İsmail"de olduğu gibi çözüyoruz. Geri kalanlarda ise eldeki alternatifleri değerlendirip öyle alma stratejisi içindeyim.


Fink"e Denizli garantisi
Demirören: Ancak bu Fink konusunda pek de olumlu referanslar gelmediği söyleniyor.
Denizli: Tayfur, tam iki kez 90"ar dakikalık maçını canlı izledi. Ben de kasetlere baktım. Cisse"nin daha ofansif yönlü olanı. Ayrıca Alman disiplini içinde. Ernst ile aynı dili konuşacakları için de çok iyi bir ikili oluşturacaklarını düşünüyorum.- fanatik