Hayati tehlikesi süren bebek küvözde tutuluyor. Batman'da PKK terör örgütünün gerçekleştirdiği saldırıya ilişkin Batman Valisi Ahmet Turhan açıklama yaptı. Vali Turhan, çatışmada yaralanan başkomiser yardımcısı polisin beyin ölümünün gerçekleştiğini söyledi.
 
Beşiri ilçesine bağlı Örmegözü köyünde bulunan anne ve kızın taziye ziyaretine katılan Ahmet Turhan aileye baş sağlığı diledi. Vali Turhan burada yaptığı açıklamada çatışmada yaralanan başkomiser yardımcısı polisin beyin ölümünün gerçekleştiğini ve yine saldırıda hayatını kaybeden Mizgin Doru'nun karnındaki 8 aylık erkek bebeğin sağlıklı bir şekilde doğumunun gerçekleştiğini belirtti. Vali Turhan şöyle konuştu:
 
"Dün saat 10.30 civarında 3 terörist araç gasp ediyor ve şehir merkezine geliyor. Emniyet güçlerimiz müdahale etmek istiyor. Teröristler o esnada ekipleri fark ediyor ve kaçıyorlar kaçarken de ateş açıyorlar ateş açma sırasında iki vatandaşımız anne ve çocuğu vefat ediyor ve aynı zamanda da komiser yardımcısı ağır yaralanıyor. Şu anda maalesef beyin ölümü gerçekleşmiş durumda. Akabinde sokak aralarına kaçıyorlar ve polis ekiplerimizin yaptığı operasyonla 3 terörist de ölü olarak ele geçiriliyor. İki
polis memurumuzda yaralı. Yaralılarımızın durumu komiser yardımcımız hariç diğerleri iyi Allah'a şükür. Ben milletimizin başı sağ olsun diyorum. Terör örgütü yine çirkin yüzünü gösterdi. Hiçbir hedef gözetmeden masum vatandaş çocuklarımız şehit oldu. Babanın ve kızın durumu iyi. Maalesef ölen bayan 8 aylık hamile idi. Hastanede yapılan müdahale ile bir erkek evladı oldu. Durumu iyi" dedi.