CHP Genel Sekreteri Önder Sav'ın cep telefonunu açık unuttuğu ortaya çıkınca internet sitelerinde 'Telekulak geyikleri' yapılmaya başlandı.

Sav için Facebook'ta grup oluşturulurken birçok haber portalında da kullanıcılar bu duruma espirilerle tepkilerini dile getirdi. İşte yorumlardan bazıları şöyle:

ÇOK FATURA ÖDER
- O kadar dakika açık kalmış, ödeyeceği telefon faturasını düşünsün.

- Önder Sav Peygamberimize hakaret edince yedi gün kayıplara karışmıştı. Bu olay sonrasında bir yedi gün daha göze görünmez heralde. Zavallı Sav, bir türlü siyasete ısınamadı.

AHİZELİ TELEFON KULLANSIN

- Eğer haber doğruysa, CHP'nin Aselsan'a ahizeli cep telefonu siparişi vermesi lazım. Alırsın ahizeyi, koyarsın telefonun üstüne, işte kapandı gitti. Ayrıca rahatsız edilmek istemiyorsan, ahizeyi alır yana koyarsın, devamlı meşgul çalar. Tek sorun cebe nasıl sığacak bu alet.

- Bu olayın akabinde CHP'nin Meclis'teki ilk grup toplantısı 'cep telefonu kullanımı', 'cep telefonlarını kapatmada no'nun yeri ve önemi' konularında olacak. Nokia kullanma kılavuzu dağıtacak.

CEP TELEFONU KULLANMAK ÖĞRETİLİR
- İtinayla Cep telefonu nasıl kullanılır dersi verilir. Para falan istemez, yeter ki ülkemi rahat bırakın. Telefonunu yönetemeyen ülkeyi nasıl yönetsin.

- Bunun üzerine Sayın Baykal nasıl bir misilleme ve püskürtme hamlesi yapacak bakalım. Bayılıyorum şu Baykal'a ya. Anında bir çözüm üretir. Şimdi gündemi nasıl değiştirir bir izleyin bakalım.

SUYUNA İLAÇ ATTILAR

- Ortalığı velveleye veren şahış telefonu açık unutmuş ve 42 dakika boyunca konuşmaları dinlenmiş. Tabi kesin AKP'nin suçudur, kesin AKP bu adamın suyuna unutkanlık hapı falan atmıştır.

- Daha telefonunu idare edemiyor, ülkemi nasıl idare edecek. Çok güldüm.

VEKİL SEÇİLME ŞARTINA KOYULSUN
- Bundan sonra seçimlerde milletvekili seçilme şartları arasına telefon kullanmayı bilme şartı eklensin.

- Bir kere ben de ev sahibimi böyle dinlemiştim. iki saat bağırdım duysun diye ama duymadı!.

Facebook'ta Sav'a telefon dersleri grubu

Sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta, 'Önder Sav'a cep telefonu kullanmayı öğretmek isteyenler' adı altında bir grup oluşturuldu. Grup üyelerinin dikkatine sunulan notta, 'CHP Genel Sekreteri Önder Sav'ın dinlenmediği, açık kalan cep telefonunun azizliğine uğradığı ortaya çıktı. Balon gündem yaratarak ortamı germeyelim diyor ve Önder Sav'a cep telefonu kullanmayı öğretmek istiyoruz' ifadesi yer aldı.

Yeni Şafak