Tamamlanan maçlar sonunda seri başı olan ve kuralara 1. Torba'dan girecek olan takımlar Juventus, Unrea, Wolfsburg ve Marsilya oldu.

Kuralara 2. torbadan giren ve Fenerbahçe ile Galatasaray'la eşleşmesi muhtemel takımlar ise şöyle: Atletico Madrid, Rubin Kazan, Standard Liege ve Liverpool.

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin diğer rakipleri ise önümüzdeki hafta yapılacak UEFA Avrupa Ligi gruplarındaki son maçlarının ardından belli olacak.

UEFA Avrupa Ligi'nde 3. tur kuraları 18 Aralık Cuma günü İsviçre'nin Nyon kentinde TSİ 14.OO'te çekilecek. Şampiyonlar Ligi'nde ise 2. tur eşleşmeleri yine aynı gün belli olacak.

Şampiyonlar Ligi'nin ardından gruplarını 3. bitiren en iyi 4 takım 1. Torba'da yer alacak. Gruplarını 3. bitiren en kötü 4 takım ise 2. Torba'ya girecek.

Temsilcilerimiz Fenerbahçe ve Galatasaray, gruplarını lider bitirmeyi garantiledikleri için kuraya seri başı olarak, yani 1. Torba'dan katılacak. 1. Torba'dan aynı takımlar birbirleriyle eşleşemeyeceğinden temsilcilerimiz, gruplarını 3. bitiren en kötü dört takımla eşleşebilecek.

Gruplarını 7'şer puanla üçüncü tamamlayan Marsilya, Wolfsburg ve Liverpool'un arasından sadece İngiliz ekibinin 2. Torba'ya düşmesinin sebebi ise Marsilya'nın 0, Wolfsburg'un 1 averajı bulunurken Liverpool'un averajının -2 olması.

İkinci torbaya ayrıca, Avrupa Ligi'nde grubunu ikinci sırada bitiren ekipler de dahil olacak ve temsilcilerimizin rakipleri belli olacak./vatan