Geçen sene 'Şarkı Söylemek Lazım' yarışmasına katılıp şarkı söyleyen Helin Avşar, albüm yapmak için uzun süredir çalışmalarını sürdürüyor. Ancak albümü çıkartmaya bir türlü cesaret edemeyen Avşar, sözlerini kendisinin yazdığı 'Müzik Bitti' şarkısını youtube'a koydu. Kısa sürede 700 kişi tarafından tıklanan Helin Avşar, sesine ve şarkısına yapılan olumlu yorumlar üzerine albüm çalışmasına ağırlık verme kararı aldı. Sezen Aksu'dan da şarkı alan ve stüdyoya kapanan Helin Avşar, sözlerini kendisinin yazıp düzenlemesini Onur Betim'in yaptığı 'Müzik Bitti' şarkısına çok güveniyor.

ŞARKI SÖYLEMEYİ ÇOK SEVİYORUM

Şarkı söylemeyi çok sevdiğini, ablası Hülya Avşar'ın da kendisini desteklediğini söyleyen Helin Avşar, çalışıp kendini geliştirdiğini söyledi. Yeni yayın döneminde bir TV kanalına moda programı da sunacak olan Avşar, "Başarılı olmak istiyorum. Şimdiye kadar bana çok albüm teklifi geldi. Ama kabul etmedim. Doğru zamanı bekliyorum" dedi.

Müzik Bitti

Müzik böyle başladı
Ritm bozuk, hatta detone
Bir yol hikayesi böyle başladı
Müzik bitti
Bastım gaza bağırdım sana
Bir bitiş hikayesi
Böyle başladı
O barda sarmaş dolaş, karşımda
Uymadı hesabına ben çıkınca karşına
1 kariyer bitti, 2 çirkinleştin, 3 herkes bitti
Müzik bitti, işin bitti, ginseng bitti
Özür dilemek için çok erken
Dur bas bir topa, bir dinlen
Görüyorum gözünde hikayen
Yalan hikayen

Helin Avşar'ın şarkısı hakkında yapılan yorumlar:

* ihanetinrengi: Bu şarkının bir an önce kliplenmesi lazım. Yolun açık olsun Helin. Şarkıcıyım' diye ortada gezen birçok kişiye taş çıkartırsın!

* Deryuska: Harikasın Helin. Aynen devam!

* etinegro: Bravo Helin'e. Çok eğlenceli bir şarkı olmuş bence. İnşallah en kısa zamanda klibi de çekilir. Onu da seyrederiz...

* helva1987: harika bir şarkı olmuş. Tüm arkadaşlarıma tavsiye edeceğim.

* eseginayagi: Arkadaşlar bu ne yaaa! İyi misiniz? İğrenç ötesi, şarkı mı söylemiş Helin Avşar, çözemedim. Bunu ben de söylerim. Hiç beğenmedim... Zaten bir Helin Avşar eksikti, şimdi o büyük eksiğimiz de tamamlandı. Bravo! Kalabalıktan başka bir şey değil. Taş, tabak, tencere çalarım daha iyi. (Sabah)