Siyah-Beyazlılar'ın 4 milyon 250 bin Euro bonservis bedeliyle Villarreal'den kadrosuna kattığı Nihat Kahveci'nin transfer dönemindeki tavrı gerçek bir Beşiktaşlı olduğunu ortaya çıkardı.

"Doğustan Beşiktalı"yım" dedikten sonra Fenerbahçe'ye imza attan ve Beşiktaşlılar'ı hayal kırıklığına uğratan Mehmet Topuz'un aksine Nihat'ın, Sarı-Lacivertliler'in yıllık 4 milyon Euro"luk teklifini “Ben Beşiktaşlı"yım. Türkiye'de Beşiktaş'tan başka takımda oynamam. Bu nedenle para miktarının da bir önemi yok. Teklifiniz için teşekkürler ama kabul edemem” diyerek geri çevirdiği öğrenildi.

HALA OTELDE KALIYOR

Fenerbahçe'nin teklifine ret cevabı veren Nihat'ın, kendisiyle ilk görüşmede Başkan Demirören'e de bunu aktardığı ve "Türkiye'ye dönmeyi düşünmüyorum ama dönersem bu kesinlikle Beşiktaş olur" dediği de belirtildi. 31 yaşındaki yıldız oyuncunun Başkan Demirören'le 2. görüşmede ise ilk yıl için 3.5 milyon Euro'ya sonraki 3 yıl için de 2.5'ar milyon Euro"ya "Evet" deyip imzayı attığı ifade edildi.

Fenerbahçe'ye gitmediği için 4 yıl için 5 milyon Euro'dan olan Nihat halen de bir otelde kalıyor. Eşi Pınar ev tutulamadığı için İzmir'de kalan Milli oyuncu, sıkıntılı olmasına rağmen yine de kulübü zorda bırakmamak için sessiz kalıyor.


Vatan