Bütün erkekler flört konusunda başarılı değil, ama içlerinde oldukça başarılı olanlar da var. İçlerinde tecrübeli flört taktiklerini bilenler de var! Biz de erkeklerden öğrendiğimiz ipuçlarını sizinle paylaşmak istiyoruz.

Cesur olun

Erkekler yeni bir ilişkiye başlarken arkalarında bir şey bırakmazlar. Onlar ne istediklerini ve ne yaptıklarını baştan ortaya koyarlar. Yani kartları açık oynarlar. Cesur olmak fikri sizi ürkütebilir, biz kadınlar her zaman karşı taraftan bekliyoruz. Ama bu başlama sürecini hızlandırıyor.Cesur kadın istediği kişiyi elde edebilir. Kendinizden farklı biri gibi davranmayın ama dürüst olun, duygularınızı ifade etmekten korkmayın . Hem de onlar cesur kadınlara bayılıyor! Erkekler genellikle çok açık bir şekilde flört ederler. Kibar ve çekici görünmek de bu oyunun bir parçası; genellikle de başarılı oluyorlar! O halde biz de olaya onların gözünden bakalım!

Komik olun

Mizahi bir karaktere sahip olmak da onların kullandığı ikinci strateji. Birni güldürmek buzların tamamen erimesini ve yakınlaşmayı sağlar. İlk buluşma için samimi ve eğlenceli taktikler aradaki kıvılcımlanmayı arttırır. Hem zeki insanların mizahi yetenekleri olduğunu unutmayın! Söylediklerinize gülüyor ve yanınızda eğleniyorsa, size bağlanması daha kolay olacaktır.

Kendinizden emin olun

Erkekler bir ilişkiye başlamak için güvenin labin anahtarı olduğunu çok iyi biliyor. Güven duymak insanlarla daha emin adımlarla ilerleyen bir iletişim kurmanızı sağlar. Kendinizden emin olduğunuz sürece en gözde kafenizde veya spor salonunuzda gördüğünüz yakışıklıyla tanışma şansınız artar! Kendinizden emin olduğunuz zaman insanlarla olan konuşmalarınızın derinliği artar ve daha keyifli sohbetler edersiniz. Yeni bir ilişkiye başlamadaki en önemki kuralın birlikte hoş vakit geçirmek olduğunu unutmayın! Güvenin ilişkideki önemini hafızanıza kazayın. Bu sizin en önemli silahınız!

Hayatdolu ve eğlenceli olun

Rol yapmayın ama neşeli olun. Küçükken yaptıklarımızı hatırlayın. Bizden hoşlanan erkekler, saçımızı çeker, kendilerince oyunlar yapardı. Ne kadar masumdu. Sevginin gösterildiği her şekil ne kadar gerçek, ne kadar harika! Biz sevince şımarıyoruz, çocuk gibi oluyoruz. Ama kendinizi kasmayın, bırakın, doğal olun. Bu onların gerçekten hoşuna gidiyor!