Ramazan ayının başlamasına bir hafta kala süpermarket zincirleri çaydan, Türk kahvesine, baklagillerden ayçiçek yağına müşterilerin en çok ihtiyaç duyduğu günlük tüketim ve gıda malzemelerini bir araya getiren Ramazan kumanyalarını raflarına koydu.

Erzak paketleri 19.90 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulurken, ürünleri tek tek almak yerine kumanya olarak alanlar yüzde 50’ye yakın tasarruf sağlıyor. Telefon ve internet siparişlerinde kargo ücreti alınmazken, kumanyalar yardıma muhtaçlara yardım etmek isteyenler hayırseverlere için de bir alternatif oluyor. Dileyenler hazırlanan alışveriş çeklerini yoksullara ya da sevdiklerine hediye edebildiği gibi kapıya teslim koli gönderimi de yapabiliyor.arasında değişiyor.

KUMANYALAR 19.90 ilE 89.90 LİRA ARASINDA DEĞİŞİYOR

MİGROS: Yüzde 10 indirim

Migros’tan ihtiyaçları Ramazan kolisi olarak almak, yüzde 40’a varan tasarruf sunuyor. Migros Grubu, Ramazan’ı ‘Bereket’, ‘Lezzet’ ve ‘Ziyafet’ kolileri ile karşılıyor. Koli fiyatları 20.90 TL’den başlıyor. Ayrıca 2 Temmuz’a kadar yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Carrefoursa: Ücretsiz eve teslim

CarrefourSA’da ‘Geleneksel’, ‘Klasik’, ‘Süper’, ‘Mega’ ve ‘Lüks’ kolilerin fiyatları 24.90 TL ile 89.90 TL arasında değişiyor. Ayrıca bu yıl ilk defa 50 TL ve 100 TL değerindeki ‘Ramazan Hediye Kartı’ satışı başladı. www.carrefoursa.com üzerinden sipariş veren müşterilerin kolileri istediği adrese ücretsiz teslim ediyor. 

Kipa: Kızılay’a bağış yapılabilecek

Kipa’da Ramazan’a özel hazırlanmış dört paket bulunuyor. Paketler 19.9 TL’lik ‘İkram’, 29,9 TL’lik ‘Bereket’, 39.9 TL’lik ‘Ziyafet’ ve 49.9 TL’lik ‘Mega Ramazan’ kolilerinden oluşuyor. Ayrıca dört paket de Kipa müşterilerine 21 TL’lik indirim kuponları sunuyor. Diğer yandan Kipa’nın Türk Kızılay’ı ile 8’inci yılına giren bağış kolisi işbirliği doğrultusunda, Ramazan ayı boyunca Kipa hipermarketlerinde Kızılay stantları yer alacak. Kızılay aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine ulaşmak isteyen Kipa müşterileri, hipermarketlerdeki kasalar ve Kızılay stantlarından bağış yapabilecek.