Turizm patlamasının yaşandığı Uzungöl’deki Fettahoğlu Otel’e alkol alan bekar ve İsrail vatandaşlarının alınmadığı belirtildi. Otel sahibi Şükrü Fettahoğlu'nun Haber 7'den Neşe Tozkoparan’a verdiği röportajında ailelerin kalabileceği, mazbut insanların gelip konaklayabileceği bir yer yapma düşüncesiyle oteli inşaa ettirdiğini söyledi. Otele her gelen müşterinın alınmadığını belirten Fettahoğlu, bu müşterileri, alkol alan, aile olmayan ve İsrail pasaportu taşıyan olarak sıraladı.

'İSRAİL PASAPORTUYLA ALMIYORUM'
Yahudileri, bir zamanlar bölgede bulunan bitki ve hayvanları çalmakla suçlayan Fettahoğlu, “Ben burayı Müslümanların parası ile yaptım. Müslümanlara zulüm eden bir devletin mensuplarına, belki siz iyi insansınız, ama bu pasaportla yatırmıyorum. Bunları açık söylüyorum. Yani doluyuz falan filan demiyorum” diye konuştu. 

'ÜZÜLÜYORLAR'
 İsraillilerin bu duruma üzüldüğünü belirten Şükrü Fettahoğlu, “Geçenlerde bir tanesi geldi, dedi ki İsrail’in emin olunuz ki yüzde  80’i Araplara yapılan zulme razı değil. Ama bizim de bağnaz, tutucu bir bölümümüz var. Ben burasını internetten baktım, alkolsüz diye geldim, dedi. Ben alkol içmeyenlerdenim dedi. Ama bu prensip meselesi başka bir yere git yat dedim” diye konuştu.

'TAVİZ YOK'
Bu konuda taviz vermediğini belirten Fettahoğlu, “Taviz yok. Devlete millete borcumuz yok istediğimiz zaman kapıyı çeker gideriz. Hiç umurumuzda değil. Ama biz Müslüman insanlara hizmet edelim diye bunu yaptık” ifadelerini kullandı.