TFF 3. Lig 2. Klasman Grubu'nda kümede kalma mücadelesi veren Ispartaspor'un kaleci antrenörü Semih Görgün, Nazilli Belediyespor maçının oynandığı sırada kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.
TFF 3. Lig 2. Klasman Grubu'nda zor günler geçiren ve kümede kalma mücadelesi veren Ispartaspor, bugün Nazilli Şehir Stadı'nda oynanan karşılaşmaya mutlak galibiyet parolasıyla çıktı. Maçın ilk düdüğünün başlamasıyla birlikte futbolcular saha içerisinde ter dökerken, saha kenarında ise yönetim ve teknik heyette büyük bir heyecanla maçı izlemeye başladı. Maçın 40. dakikasında Ispartaspor'un İbrahim'in penaltı golüyle öne geçmesiyle birlikte teknik heyet ve futbolcularla birlikte yedek kulübesinde oturan Ispartaspor kaleci antrenörü Semih Görgün büyük bir sevinç yaşarken, 2 dakika sonra Nazilli Belediyespor'un Baha'nın ayağından beraberlik golünü bulmasıyla üzüntüye boğuldu.
Yaşadığı ani panik nedeniyle birden fenalaşan Semih Görgün, ilk yarının bitiş düdüğünün çalmasıyla birlikte yere yığıldı. Semih Görgün'e ilk müdahaleyi saha içerisinde bekleyen 112 Acil Servis ekipleri yaparken, talihsiz yönetici ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kalp krizi geçirdiği anlaşılan Semih Görgün, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.
Ispartaspor kaleci antrenörü Semih Görgün'ün ölüm haberi, maç sonuna kadar futbolculardan gizlenirken, maçın bitiş düdüğü ile birlikte kötü haberi alan futbolcular ve teknik heyet şoka girdi. Gözyaşlarına hakim olamayan yönetici, teknik heyet ve futbolcular soyunma odasına kapanarak, uzun süre dışarıya çıkamadılar. Karşılaşma 1-1 beraberlikle tamamlanırken, Semih Görgün'ün cenazesinin Isparta'ya gece geç saatlerde götürüleceği öğrenildi.